Nevşehir’de bir sağlık çalışanı nişanlısına polis ekip aracından inerek evlilik teklifi yapmak istediğini iletmesinin ardından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü gencin hayalini gerçekleştirdi.

Nevşehir’de Devlet Hastanesinde görevli Yunus Yeşilyurt, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne e-mail ile göndermiş olduğu mesaj ile en büyük hayalinin polis olmak olduğunu nişanlısına maddi durumu iyi olmadığı için bir organizasyon ile evlilik teklifi yapamadığı için durakta bekleyen nişanlısına ekip aracından inerek evlilik teklifi yapmak istediğini iletti. Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da gencin isteğini kırmayarak hayalini gerçekleştirdi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Yunus Yeşilyurt daha sonra nişanlısının beklediği durağa ekip aracı ile götürüldü. Burada kadın polis memuru tarafından genç kıza nişanlısının gözaltına alındığını ve kendisinin de ifade vermesi gerektiğini iletti. Durağa yanaşan polis aracından polisler eşliğinde indirilen Yeşilyurt’u o şekilde gören genç kız ne yapacağını şaşırdı. Bir süre sonra otomobilden açılan şarkı eşliğinde nişanlısının önüne diz çöken Yunus Yeşilyurt cebinden çıkartmış olduğu yüzükle evlilik teklifini yaptı. Genç kız ise nişanlısının bu teklifi karşısında oldukça şaşırdığı ise kameralara yansıdı.