Erzincan'da bir gün içerisinde meydana gelen 5 trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Yaralılar Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı.

İlk kaza Refahiye istikametinden Erzincan istikametine gelmekte olan Z.B. idaresindeki 41 plakalı aracın kayarak devrilmesi sonucu meydana geldi. Kaza sonucu, araç sürücüsü Z.B. ile araçta bulunan N.D., S.A., S.A., Ç.B. ve A.E.B. olmak üzere 6 kişi yaralandı.

İkinci kaza ise yine Refahiye istikametinden Erzincan istikametine gelmekte olan B.C idaresindeki 34 plakalı aracın kayarak devrilmesi sonucu meydana geldi. Kazada, araç sürücüsü B.C. ile araçta bulunan M.C., S.S., F. C. ve S. C. olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Üçüncü kaza Erzincan istikametinden Tercan istikametine gitmekte olan İ.K. idaresindeki 04 plakalı aracın kayması sonucu meydana geldi. Kazada araçta sürücü ile bulunan A.A. yaralandı.

Dördüncü kaza Tercan istikametinden Aşkale istikametine gitmekte olan S.M. idaresindeki 24 plakalı aracın orta refüje çıkması sonucu meydana geldi. Kazada araç sürücüsü S.M. yaralandı.

Beşinci ve son kaza ise Sivas istikametinden Refahiye istikametine gitmekte olan Ü.B. idaresindeki 34 plakalı aracın kayarak devrilmesi sonucu meydana geldi. Kazada sürücü Ü.B. ve yolcu F.B. yaralandı. 5 kazada yaralanan şahıslar Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı.