Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi kantininde asgari ücretle işçi olarak çalışan dört çocuk babası Alaaddin Karagöz yaklaşık iki aydır mağdur durumda ve yetkililerden yardım bekliyor. Ziya Bağcıoğlu’na ait motosikletle İlimiz Yalnızbağ mevkiinde seyir halindeyken bir kamyonetin arkadan çarpması sonucu sol ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Karagöz, o kazadan sonra hem işine son verildiğini hem de kendisine çarpan aracın ait olduğu firmanın kendisi ile ilgilenmediğini söyledi.

Alaaddin Karagöz olayla ilgili şunları söyledi. “24 Nisan günü işveren Ziya Bağcıoğlu ile birlikte işverene ait tarlayı ilaçlamak için Yalnızbağ’a gittik. İşimizi bitirdikten sonra Motosiklet ile şehre dönerken Erzincan’da yıllardır yol inşaatlarında faaliyet gösteren Yüngül İnşaata ait kamyonet normal yolumuzda seyir halindeyken bize arkadan çarptı. Ben motosiklette yolcu olarak bulunduğumdan ağır yaralandım. Yaklaşık yirmi gün hastanede yattım. Ne çarpan firmanın sahipleri, ne de işveren bir kez olsun arayıp sormadılar. Yaklaşık iki aydır çalışamıyorum ve mağdurum. Elektirik, su faturalarımı yatıramadım. Evimin erzak ihtiyacını çevremdeki insanlar karşılıyorlar. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmekte olup, Cumhuriyet Savcılığı tarafından tayin edilen uzlaştırmacı ise kaza polis kayıtlarında kusurun büyük kısmının verildiği Yüngül inşaat yetkililerini uzlaşmaya ikna edemedi. Olay şu anda mahkemede ve adaletin bir an önce yerini bulmasını bekliyorum.

Yüngül inşaatın yetkilileri ile aracılar vasıtasıyla yaptığımız telefon görüşmelerinde bize kabaca tavır sergilemişler ve kimseden korkmadıklarını ima etmişlerdir.

Benim adaletten başka sığınacağım hiçbir gücüm yoktur. İki aydır mağdurum ve sadece mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.” dedi.