Ziyaretler kapsamında, Erzincan İl Müftüsü Burhan İşliyen'i makamında ziyaret eden AK Parti teşkilatı, İl Müftüsü İşliyen ile bir süre sohbet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşliyen açıklamasında; " Erzincan'da hamt olsun bütün siyasi tarafların katılımıyla bir huzur ortamı, bir güzellik, barış ortamı var. Bunun sürekli böyle devam etmesini çok önemsiyoruz. Burada toplumun her kesiminin üzerine has bel kader idarede, siyasette, sivil toplum örgütlerinde görevlerde bulunanların üzerine büyük sorumluluklar düşüyor. 
 Bu çerçevede anlayışlarından dolayı nezaketlerinden ve ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
  AK Parti İl Başkanı Başsoy ise açıklamasında; "  bizim ziyaretlerimiz iadeyi ziyaretler bakımından değil sizlerin Erzincan'la ilgili görüşlerini ve düşüncelerinizin alınması noktasında sık sık bir araya geleceğiz. Erzincan'daki sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler arasında çok güzel bir uyum var. 
 Bu uyumu biz Sayın Bakanımıza borçluyuz o bu eseri bizlere bıraktı gitti. Biz bu uyumu sürdürmek için elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı sarf edeceğiz" diye konuştu.