Yapılan Genel Kurulda divan başkanlığını Uğur Kaya yaparken, Katip üyeliklerini Eyüp Cukadar ve Zafer Gülün taptı.  6.Olağan Genel Kurul toplantısına  Erzincan Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi , Kemah Kaymakamı Hasan Ondu , İstanbul Kemahlılar derneği başkanı Şerafettin  Ulutürk,  EKEV Başkanı Yardımcısı Ahmet Akaya , ERSİAD Başkan Yardımcısı Mehmet Koçyiğit,  dernek üyeleri ve çok sayıda Kemahlıların katıldığı Genel kurulda Birlik ve beraberlik mesajı verildi.  Tek listeyle seçime giren Mahmut Cantekin listeyi oy birliğiyle 3.kez  Dernek Başkanlığına  seçilirken, Yönetim Kuruluna Kenan Ünsal, Adem Başıbüyük, Faik Akın ve Atilla Hüsnü Taşkın seçildi.

Yapılan seçimde Erzincan Kemahlılar Eğitim kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilen Mahmut, derneğinin birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu faliyet ve hizmetlerinin artırarak devam edeceğini belirterek, "Kemahlıların gösterdiği güvene teşekkür ederek, bu güvene layık olmak için çalışmalarımız dün olduğu gibi bugünde devam edecek.  Erzincan'da Kemah ve Kemahlıları temsil etmenin gururunu ve sorumluluğunu bilerek çalışmalarımız devam edecek. Görev süremiz içerisinde bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen başta Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım başta olmak üzere tüm Kemahlı İşadamlarımıza ve bürokratlarımıza ve Genel Kurul toplantısında bizleri yalnız bırakmayan Erzincan Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi ile tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Gerek Kemah’ımız gerekse gurbette yaşayan Kemahlılar için her şeyin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Derneğimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada örnek çalışmalar yapacaktır. Hep birlikte el ele gönül gönüle olarak sosyal, kültürel ve sportif alanda Kemahımıza ve Kemahlımıza güzel hizmetler sunmaya çalışacağız. Bizler Kemahlılar olarak birlik beraberlik içerisinde odlumu  üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Yönetim kurulu ve tüm Kemahlılarla  el ele vererek gönül birliği içerisinde birçok hizmete ve güzelliğe imza attık etmeye devam edeceğiz, bizler birlik içerisinde olursak üzerinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur."dedi. Yapılan seçimin ardında  Erzincan'da bulunan Erzincan Kemahlılar Derneği  binasının yapımda katkıları olan Kenan Ünsal, Timur Sevim, Abdullah Bala, Şerafettin Ulutürk, Ahmet Akaya, Mehmet Koçyiğit, H.Hüsnü Tunçarslan, Hüseyin Söğutlupınar ve  Hamza Özyıldırım'a  plaket verildi.

            Yapılan Genel Kurula katılan Kemahlılar dernek yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler başarılarının devamını dilediler.