Türk Harb-İş Sendikası Erzincan Temsilcisi Mustafa Ayvaz, Hakkari ve Gaziantep'de meydana gelen terör saldırılarını kınayarak; "Topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan eli silahlı, silahsız tüm teröristleri lanetliyoruz. Topraklarımızda huzur içinde yaşamamız için kahramanca şehit düşen vatan evlatlarımızı saygıyla anıyoruz" şeklinde ifade etti.

Türk Harb-İş Sendikası Erzincan Temsilcisi Mustafa Ayvaz, yaptığı yazılı açıklamada; "Hakkari kırsalında devriye görevi yapan askeri aracın geçişi sırasında, teröristlerce yola döşenen mayının uzaktan kumandayla infilak ettirilmesi sonucu 2 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ve tepkiyle öğrendik.

Böylesi bir günde bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar; başta şehitlerin yakınları olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Gaziantep metropol Şehitkamil İlçesi'ndeki Karşıyaka Polis Merkezi'nin önünde, bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, bir çoğu ağır olmak üzere 60'tan fazla vatandaşımızın da yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ve tepkiyle öğrendik.

Tüm yurtta Bayram sevincinin yaşandığı bu günlerde önce Hakkari, ardından da Gaziantep'te gerçekleştirilen bu hain ve kalleş terörist saldırıları lanetliyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar; başta yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınları olmak üzere tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz" dedi.