Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın davetlileri kapıda karşıladığı düğüne, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün de bulunduğu nikaha, çok sayıda milletvekili, bürokrat ve ailelerin yakınları katıldı.
Süleyman Karaman'ın oğlu Murat Selim Karaman'ın, Reyhan Uğur Taşdemir ile hayatlarını birleştirdiği görkemli düğün, Dünya Kur'an-ı Kerim okuma şampiyonu Selman Okumuş'un Kur'an tilavetiyle başladı. Kur'an tilavetinin ardından genç çiftler için dua edilirken, duanın ardından ise gelin Reyhan Uğur Taşdemir ile damat Murat Selim Karaman alkışlar içerisinde salona girdi. Damatın amcası ve aynı zamanda da Güngören Belediye Başkanı olan Yücel Karaman'ın kıydığı nikahta, şahitlikleri ise, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar; İdris Naim Şahin, Binali Yıldırım, Recep Akdağ, Hayati Yazıcı ve Cevdet Yılmaz yaptı.
            Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise genç çiftlere mutluluk diledikten sonra esprili bir konuşma yaptı. Genç çifte, "Aşık Veysel'in dediği gibi uzun ince bir yola çıkıyorsunuz" diyen Bakan Binali Yıldırım, "Artık bu yollar uzun ince değil, duble yol" şeklinde bir benzetme yaparak salondakileri güldürdü. Bakan Yıldırım konuşmasının ardından ise evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederken, nikah törenin ardından ise bir hatıra fotoğrafı çektirildi.