Yerel seçimler ile ilgili son dakika gelişmeler, anlık sonuçlar ve istatistikler nehaber24.com’da olacak. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde YSK tarafından belirlenen seçim yasaklarının kalkmasının ardından sonuçlar hızlı ve anlaşılır şekilde NEHABER24’ün seçim 2019 özel sayfasında yerini alacak. İl ve ilçelerdeki sonuçlar, partilerin ve adayların oy oranları, ittifakların oy dağılımı ve daha birçok analiz seçim özel sayfasında anlık olarak aktarılmaya devam edecek.

Yerel seçim sonuçları Nehaber24.com’da analizlerle birlikte kolaylıkla takip edilebilecek. Seçim özel yayınları, kritik bölgelerdeki değerlendirmeler ve anlık oy oranları yasakların kalkmasının hemen ardından Nehaber24.com’da olacak.

Yüksek Seçim Kurulu’nun paylaştığı verilere göre oy kullanma işlemleri bazı bölgelerde 07:00-16:00 bazı bölgelerde 08:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sandıklar açılacak ve seçmenleri tercihleri tespit edilmeye başlanacak.

SEÇSİS’e yüklenecek verilerle birlikte adayların elde ettiği sonuçlar şekillenmiş olacak.

Seçim yasaklarının kalkmasının hemen ardındansa sonuçlar NEHABER 24 üzerinden takip edilebilecek. İşte o sonuçların yer aldığı sayfa…

SEÇİM SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…