Thy Yurt içi Satış ve Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, Thy Müşteri İlişkileri Müdürü Tuba Toplam Yavuz, Thy Müşteri İlişkileri Şefi Fatih Matuk, Thy Müşteri İlişkileri Uzman Yonca Yavuz Nergün, Thy Eğitmen Deniz Çelik,THY Eğitmen Simten Doğan Assistt Erzincan Lokasyonu'nu ziyaret etti.

Thy Yurt içi Satış ve Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, Tüm çalışmaların müşteri odaklı olduğunu, müşteri memnuniyeti için call center hizmetlerinin stratejik öneme sahip olduğunu ifade ederek gösterdikleri hassasiyet için Asisstt Erzincan personeline ve yöneticilerine teşekkür etti.

Thy Müşteri İlişkileri Müdürü Tuba Toplam Yavuz ise Avrupa'nın en genç ve modern filosuna sahip olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Asisstt Erzincan Lokasyonu Thy yöneticilerine teşekkür ederken Operasyon Müdürü Fatih Şanal, Assistt olarak Thy'nin beş yıldız hedefi için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları vurguladı. Ayrıca Thy çağrı merkezi asistanları için de bir dizi etkinlik düzenlendi. Bu kapsamda konferans salonunda Azot Akla Ziyan Tiyatro Topluluğu sahne aldı. Günlük çağrı ortamından bir süre uzak kalan Thy çağrı merkezi asistanları etkinlikte hem eğlendi hem de ödül kazandı. Tiyatro grubuna eşlik eden 10 Thy asistanı İstanbul gezisi kazandı. Tiyatronun ardından verilen kokteyl'de Thy çağrı merkezi çalışanları yöneticileriyle sohbet edip ziyaretten ve organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.