Vali Selman Yenigün'ün eşi Gülsen Yenigün'ün Sabancı Kız Yurdu Öğrencileri, vali konağında misafir etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Gülsen Yenigün, onlara aile sıcaklığını aratmadı.

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, birçok başarılı çalışmada imzaları bulunan Vali Selman Yenigün ve eşi Gülsen Yenigün, huzurevi sakinleri, kız yurdu öğrencileri ve ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Huzurevi sakinleri, rehabilitasyon merkezi ve kız yurdu öğrencilerine aile ortamı ve aile  sıcaklığını yaşatmak amacıyla başlatmış olduğu etkinliklerle onlarla sürekli bir araya gelen Gülsen Yenigün, duyarlılık örneği göstererek bu kapsamda Sabancı Kız Yurdu öğrencilerini vali konağında ağırladı.

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle'nin eşi Sevgi Karakelle ve kızı Özlem Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ın eşi Yasemin Çakır, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Y. Metin Tahan'ın eşi Firdevs Tahan, Sabancı Kız Yurdu yetkilileri ve öğrencilerin katıldığı davette öğrencilerle  çok yakından ilgilenen Gülsen Yenigün, onlara aile sıcaklığını aratmadı.

Aile ortamının aratılmadığı ziyarette Gülsen Yenigün, Yasemin Çakır ve Firdevs Kotil tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.