‘ Yoğurtlu Beldesinde istihdam yaratmak için Sağlık Ocağı yapılması,12 derslik İlk Öğretim Okulu yapılması ve Yoğurtlu Beldesinin Alt yapı işlerini yaparak hem aktif çalışmalar hem de ekonomik girdiler sağlamaya çalıştık. Hava Meydanı yolunu, Oto yol çevre yolunda bazı çalışmalar yaparak Yoğurtlu Beldesine ekonomik kazanımlar için Hava Meydanına Uçak saatlerinde Otobüs seferleri koyarak, yolcular için kolaylık sağlandığı gibi, maddi geliri olmasına da sağlamaya çalışmaktayız.’

                Yoğurtlu Beldesi Belediye Başkanı Hasan Ali Sağyan sözlerine devam ederek. ‘Canla başla çalışan çok değerli Personelimizle çok değerli Meclis üyelerimizle, çok kıymetli Yoğurtlu halkıyla Beldemizin Ticari yönden gelişmesi güzelleşmesi nüfusunun artması için çalışmalar yapmaktayız. Verimsiz üretim değeri olmayan araziler üzerinde çağdaş kullanımla halkımızın ihtiyacını karşılayacak modern Toki evleri de yapmak için alt yapı çalışmalarımız, arsa düzenlerimiz hızla devam etmekte. Yoğurtlu halkı düzenli sokak caddeleriyle park bahçeleriyle, çocuk oyun alanlarıyla, spor tesisleriyle, Erzincan Ovasının yıldızı parlayan ve gelişen büyüyen Beldesi olacaktır. Halkımızın modern evlerde huzurlu sağlıklı yaşamaları, Ticari kazançları artması için de yoğun çalışmalar içerindeyiz’.

 Başkan Hasan Ali Sağyan Belediyeler ve TBMM Yükselen Ses Haber Aktüel Dergisi tarafından çalışmaları takdir edilerek Plaketle Ödüllendirilerek, derginin birçok sayfasında Yoğurtlu Beldesindeki çalışmalara da yer verilmiş olup, Başkan bu ödüller bizi yeni çalışmalara teşvik etmekte’ dedi.