Trafiğe kapalı yol kayak pisti oldu, çocuklar babalarıyla doyasıya eğlendi
Bingöl’de bir köyde kar yağışının ardından araç trafiğine kapatılan yol kayak pistine çevrildi, babalar ve çocukları kendi yaptıkları kızaklarla kayarak karın tadını doyasıya çıkardı.
HABERDE İNSAN
27.01.2021, 09:32

Bingöl’de bir köyde kar yağışının ardından araç trafiğine kapatılan yol kayak pistine çevrildi, babalar ve çocukları kendi yaptıkları kızaklarla kayarak karın tadını doyasıya çıkardı.
Arkadaşlarıyla kayarak eğlendiğini belirten 12 yaşındaki Hamza Kına, “Yollarımız buz olmuş, gidip tepeden kayıyoruz babamız, arkadaşlarımızla. Çok eğlenceli. Aşağılara kadar geliyoruz, bundan çok zevk alıyoruz” dedi.
Ara tatile birlikte köylerine kar yağdığını söyleyen Yunus Kına, “Kar yağışını çok özlemiştik. Okulumuz ara tatiline girdiğinde köyümüze de kar yağdı. Köyümüzün tepesinden aşağılara kadar kayıp, çok eğlenceli vakitler geçiyoruz” şeklinde konuştu.
Trafiğe kapalı yolda kayarak eğlenceli vakit geçirdiğini dile getiren baba Remzi Kına ise, “Bayağı bir süredir kar yağmıyordu. Kar yeni yağdı 10 gündür. Karın yağmasının ardından çocuklarımızla her gün trafiğe kapalı alanda kızaklarla kayıyoruz 7’den 70’e. Çok mutluyuz. Çocuklar da çok mutlu, onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.
5
parçalı bulutlu