Evlerinizde kişisel eşyalarınızın düzenli kalması ve her aradığınızda kolayca bulmanızı sağlayan ev gereçlerine askı adı verilir. İsterseniz açık isterseniz kapalı saklama ünitelerinde kullanabileceğiniz, dağınıklık sorununun çözümünde işinize yarayacak araçlar arasında askı bulunmaktadır. Bu ürünler dolap ve gardıropların en önemli elemanlarıdır. Askıya sadece kıyafetlerinizi değil; anahtarlık, şemsiye, çanta ve benzeri sık kullandığınız kişisel eşyalarınızı asabilirsiniz. Bu ürünleri dilerseniz duvarlarda, kapı arkalarında ve dolap içlerinde kullanabilirsiniz. Ayaklı modelleri de oldukça pratik ve kullanışlıdır. Sadece evlerinizde değil okullarda işyerlerinde eşyalarınızı düzenli olarak saklamak ve aradığınızda kolayca bulmak istediğiniz tüm alanlarda kullanabilirsiniz.

Yaşam Alanlarınıza Farklı Bir Tarz Kazandıran Askılar

Askılık çeşitleri; her zevke ve her tarza uygun tasarımları ile yaşam alanlarınızda tarz yaratmanızda etkin bir rol oynar. Klasik tarzdan vazgeçemeyen kullanıcılar için ahşap ürünler vazgeçilmezler arasında yer alır. Kıyafet askısı olarak kullanılan çeşitler genellikle antre, salon girişleri ve yatak odalarında yer alır. Ahşap ürünler geniş gövdeleri sağlam ayakları ile ağır eşyalarınızı asmanıza en uygun olan modeller olup kalabalık ortamlar için tercih sebebidir. Ayaklı askı çeşitleri portatif tasarım grubuna dahil ürünlerdir. İstenildiğinde kolayca yer değişimi yapılabilir. Dilsiz uşak modelleri benzersiz tasarımları göz alıcı görünümleriyle fark yaratmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alır. bu modeller genellikle ahşaptan üretilir. Abiye ve klasik elbiselerinizi asmanız için uygun modeller arasında yer alırlar.

Askı Modelleri ve Özellikleri

Askılar kullanılan malzeme bakımından metal, krom, ferforje, ahşap ve plastik olarak sınıflandırılırlar. Başlıca ürün modelleri; dolap içi ve dışı, vestiyer, kapı arkası ve duvar askısı modelleridir. Duvar modelleri yer kaplamayan ürünler arasında yer alır. Çelikten kromdan veya farklı alaşımlardan yapılan ürünler banyo ve mutfak gibi alanlarda kullanılabilirler. Suyla temas etmeleri halinde herhangi deformasyona uğramazlar. Emlak ofisleri ve benzeri alanlar için anahtar asacakları büyük kolaylık sağlar. Şemsiye asmakta kullanılan özel tasarımlı duvar modelleri ıslak şemsiyelerinizi kendilerine ait bir alanda saklamanıza imkan sağlar. Kapı askıları kapı arkalarına asılarak kullanıldıklarından yer kaplamazlar ve ev içi dağınıklığını toplamakta etkin rol oynarlar. Ahşap askılık modelleri bilinen en eski askı modelleri yer alır. Ahşap askılıklarda ağırlıklı olarak ahşap rengi kullanılsa da isteğe göre birbirinden değişik çeşitleri vardır. Kapı arkası askılık modelleri daha çok hafif metal ve ahşaptan üretilir. Küçük odalı evlerde banyo ve mutfak başta olmak üzere tüm oda kapılarında kullanılırlar.

Farklı Tasarımlarda Askı Çeşitleri

Her zevke ve dekorasyona uygun birçok ürün çeşidi vardır. Bazı modeller küçük bir dokunuş ve ayrıntı olarak ortaya çıkıp dekorasyonun harika görünmesini sağlarlar. Ev dekorasyonunda tarz olarak klasik ve ahşap görünüm sevenler için ahşap malzemeden üretilmiş modeller tercih edilebilir. Bazı ürünler sıra dışı görünümleriyle kullanıcıların ilgi ve dikkatini çeker. Havlupan çeşitleri bu tür ürünler arasında yer alır. Havlupanlar farklı bir duvar tipi modelidir. bu ürünler daha çok metal malzemeden üretilirler. Eviniz için askı seçerken önce ihtiyacınızı belirlemelisiniz. İhtiyaç duyduğunuz modeli belirledikten sonra ev dekorasyonunuzla uyum sağlayıp sağlamadığını kontrol etmenizde fayda vardır.

Askı Fiyatları ve Kullanıcılar İçin Öneriler

Askı modelleri sadece dolap içlerinde kullanılmak için üretilmezler. Banyo malzemelerinizi koymak için cepli modelleri tercih edebilirsiniz. Çoklu duvar askısı modellerine giysilerinizden başka çanta ve aksesuarlarınızı asabilirsiniz. Anahtar asma çeşitleriyle anahtarlarınızı aradığınızda kolayca bulabilirsiniz. Çocuklar için üretilen modeller birbirinden farklı renk ve desenlere sahiptir. Çocuk odalarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Askı fiyatları ürünlerde kullanılan malzemenin cinsine ve kalitesine göre farklılık gösterir. Ahşap, metal, plastik veya daha değerli bir materyalden yapılan ürün fiyatları arasında farkılıklar bulunur. Sahip olunan bütçe ne olursa olsun ihtiyacınıza ve bütçenize uygun ürün çeşitlerini bulabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, evlerinizi güzelleştirecek Askı modelleri arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun modeli Koçtaş web sitesinde bulabilir ve güvenle sipariş vererek keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.