InfoTRON, son teknoloji ürünleri müşterileri ile buluşturmaya devam etmektedir. 3 boyutlu teknolojiye sahip olan tüm cihazları, uygun olan sektör ile bir araya getirirken, en ekonomik fiyat teklifleri ile de dikkat çekmektedir.

Özellikle sürdürülebilir teknoloji ürünleri konusunda en geniş ürün çeşitliliğine sahip olan InfoTRON, dünya genelindeki pek çok önemli projede de adından söz ettirmiştir.

Donanım ve yazılım teknolojileri ile ilgili yapılan yatırımlar neticesinde, yüksek teknolojili ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. 3D printing, endüstriyel tasarım, yazılım geliştirme teknolojileri, simülasyon sistemleri, mühendislik ve tersine mühendislik sistemleri ile ilgili yapıların kurulması yönünde profesyonel bir ekip ile birlikte hizmet vermeye devam etmektedir.

CATIA

CATIA, dünya genelinde tercih edilen ve ürün tasarımı söz konusu olduğuna lider olan çözümlerden biridir. En çok tercih edilen yazılım olarak bilinmesi yanı sıra, kullanmış olduğunuz ürünlerin geliştirilmesine de yardımcı olmaktadır. Pek çok farklı sektörde tercih edilmektedir.

Maksimum düzeydeki ürün modelle becerisi, hem mühendisler hem de tasarımcılar tarafından kullanılmasını sağlamaktadır. Ürünlerin daha hızlı ve zahmetsiz bir şekilde geliştirilmesi, detaylandırılması ve üretilmesine yardımcı olur.

Gelişen teknoloji ile birlikte artık CATIA bulut ortamında da hizmet vermeye ve kullanılmaya başlanmıştır. Küçük ve orta düzeydeki kurumlar için profesyonel pek çok çözümü sunarken, büyük ölçekli kurumları da maliyet açısından rahatlatmaktadır.

İnovasyonların hızlı bir şekilde sunulması ve ürünlerin rekabetçi piyasa içerisine kaliteli ve hızlı giriş yapabilmesi için CATIA tercih edilmektedir.

Artec

Artec, son teknoloji ve dokunmatik ekranı bulunan kablosuz bir 3D yazıcı türüdür. Daha canlı renk yakalama özelliğine sahip olmasının yanı sıra, taranan parçanın direkt olarak HD ekrana yansıtılmış halini görebilme avantajı sunmaktadır.

Pek çok farklı özelliği içinde barından geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Hem hızlı hem de oldukça hassas bir 3D yapmak isteyen profesyonel kişilerin kullandığı bir cihaz olarak tanınmaktadır.

En iyi 3D tarayıcı olma özelliğine sahip olan Artec modelleri oldukça hafif yapısı ile dikkat çekmektedir. Her türlü nesneyi hızlı ve net bir şekilde yakalayarak kullanıldığı alana uygun mükemmel çözüm üretmektedir.