Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu yıl yeni ismiyle mücadele edecek olan Isparta 32 Spor, dış transferde Tavşanlı Linyitspor’un golcüsü İbrahim Zeytin’i transfer etti. Son 2 sezonda oynadığı 48 maçta attığı 33 golle, geçen yıl grubunda gol kralı olan Zeytin, birçok takımın transfer listesinde bulunurken, bugün attığı imza ile Pembe-Yeşilli renklere bağlandı.

BAL 7. Grup’ta mücadele edecek Isparta 32 Spor, dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sezonun ilk maçında 22 Eylül Pazar günü Konya Akşehirspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Pembe - Yeşilliler, BAL takımlarından Kütahya Tavşanlı Linyitspor’un golcüsü İbrahim Zeytin’i transfer etti.

Kütahya Seramik, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gençlikspor, Bozüyük Vitraspor ve Tavşanlı Linyitspor formaları giyen Zeytin’in BAL’da son 2 sezonda çıktığı 48 maçta 33 golü bulunuyor. Geçtiğimiz yıl oynadığı 22 maçta attığı gollerle, grubunla gol kralı olan Zeytin, bir çok takımın transfer listesinde bulunuyordu. Zeytin, bugün imza atarak Pembe - Yeşilli Isparta 32 Spor renklerine bağlandı.

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, golcü futbolcu İbrahim Zeytin’i de kadrolarına kattıklarını ve hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirtti.