Erzincan jandarma suç olaylarına geçit vermiyor Erzincan jandarma suç olaylarına geçit vermiyor

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kadın Girişimciler Kurulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle emekli ilkokul öğretmenleri Civan Kadıoğlu ve Mine Ertürk'ü ağırladı. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, konuşmasında şunları belirtti: "Bu özel günde Civan öğretmenimiz ve Mine öğretmenimizle bir araya gelerek onların anılarını ve deneyimlerini dinlemek istedik. İlk öğretmenimiz her birimiz için son derece kıymetlidir ve unutulmazdır. Kendilerine davetimizi kabul ettikleri için teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz."

Civan Kadıoğlu, konuşmasında duygularını şu şekilde dile getirdi: "Bu güzel günde bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz. Hatırlanmak gerçekten güzel bir duygu, çok memnun olduk. Bizler birçok öğrenci yetiştirdik ve umarım hepsi güzel yerlerde ve bizden memnundurlar. Mesleğimi severek yaptım çünkü sevgi olmadan yapılması mümkün değildi. Yeni öğretmenlere tavsiyem, bir nesil yetiştirdiklerini daima hatırlayarak sabırla çalışsınlar. Tüm meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Mine Ertürk ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Bizler 'işe gidiyorum' demezdik, 'okula gidiyorum' derdik. Okul, bizim için sadece bir iş değil, hayatın ta kendisiydi. Mesleğimden hiçbir zaman doyamadım. Emekli olduk ama zihnimiz hala o günlerde. Eski öğrencilerimizle karşılaştığımızda bazen tanıyamıyoruz ama onlar bizi tanıyorlar, gerçekten öğretmen hiç unutulmuyor. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, nazik davetiniz için teşekkür ediyorum."

Sohbetin ardından, Kadın Girişimciler Kurulu adına öğretmenlere çiçek, hediye ve Oda plaketi takdim edilerek bu anlamlı gün ölümsüzleştirildi.