Hatay İl Göç Müdürlüğü'ne atanan Kağan Özlok için Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve il protokolü düzenlenen veda programına katıldılar.

Vali Aydoğdu, Özlok'a Erzincan'daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

12 Eylül 1989'da Erzincan'da doğan Kağan Özlok, ilk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamladı. 

Erzincan İli Kültür ve Eğitim Derneği'nin Yeni Yönetim Belirlendi Erzincan İli Kültür ve Eğitim Derneği'nin Yeni Yönetim Belirlendi

2007 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi İşletme bölümünü kazanan Özlok, bir yıl boyunca İngilizce hazırlık eğitimi aldı. Üniversite yıllarında öğrenci grup başkanlığı yaparak birçok faaliyete liderlik etti. Ayrıca, 2010 yılında öğrenci programı kapsamında Amerika'nın New Jersey eyaletinde 3.5 ay geçirdi.

Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine uzman kadro kariyer memurluğu sınavlarına hazırlanarak başladı. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından açılan İl Göç Uzmanlığı sınavını kazanarak 2014 yılında Erzincan Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde uzman yardımcısı olarak göreve başladı. Üç yıl sonra uzmanlık sınavını kazanarak İl Göç Uzmanı unvanını elde etti. Ayrıca, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve çeşitli uluslararası göç örgütleriyle staj ve eğitim programlarına katıldı.

2015 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Bakanlar Kurulu kararıyla Ukrayna'nın savaş bölgelerinden getirilen Ahıska Türkü soydaşlarımızın ülkelerine dönüşü için görevlendirilen kafilede yer aldı. Aynı şekilde Yunanistan'da da belirli bir süre görev aldı.

2016-2019 yılları arasında Gümüşhane Üniversitesi'nde yönetim ve organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Şu anda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde doktora eğitimine devam etmektedir.

2018 yılı Nisan ayında Bakanlık Onayı ile Erzincan İl Göç İdaresi Müdür Vekili olarak atanmıştır. İngilizce bilen ve evli olan Özlok, bir çocuk babasıdır.

Nehaber24 ailesi olarak Kağan Özlok'a yeni görevinde başarılar dileriz.
Kagan Ozlok Hatay Il Goc Muduru Olarak Atandi2