Erzincan’da Binlerce Kişi Berat Kandili İçin Camileri Doldurdu Erzincan’da Binlerce Kişi Berat Kandili İçin Camileri Doldurdu

Erzincan’da etkisini artıran yoğun kar yağışıyla birlikte belediyenin karla mücadele ekipleri sahada aralıksız çalışıyor. Şehir merkezinde ve mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar, günlük yaşamın ve ulaşımın aksamaması için büyük bir özveriyle gerçekleştiriliyor.

Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana yollar, kaldırımlar ve bağlantı noktalarında kar küreme işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Şehrin her köşesinde kar temizliği yapılırken, ekipler ulaşım güvenliğini sağlamak için 7/24 görev başında. Çalışmalar, sadece kar küremekle sınırlı kalmıyor; aynı zamanda buzlanma riskine karşı da yoğun tuzlama işlemleri yapılıyor. Ekipler, özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanabilecek olası buzlanma sorunlarına karşı proaktif bir yaklaşım sergiliyor.

Erzincan Belediyesi, kent genelinde tüm mahallelere eşit şekilde hizmet götürmek için kapsamlı bir plan çerçevesinde çalışıyor. Ana arterlerden ara sokaklara, hatta yaya yollarına kadar detaylı bir temizlik yapılıyor. 

Kaynak: iha