26 Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karakelle, mesajında geçtiğimiz yılın üzücü olaylarına vurgu yaparak, 11 ildeki depremin, Filistin'de yaşanan acımasız katliamların ve Kuzey Irak'taki terör saldırılarının toplumda derin bir üzüntü yarattığını belirtti.

Karakelle yazılı açıklamasında, "11 ilde asrın depreminin yaşandığı, 50 bin vatandaşımızı kaybettiğimiz; insanlığın utanç tablosu olan, 22 bin Müslüman kardeşimizin Filistin’de dünyanın gözü önünde acımasızca katledildiği; Kuzey Irak’ta necip Milletimizin istikbal ve istiklali için kahramanca mücadele ederken terör örgütü tarafından şehit edilen askerlerimizin olduğu bir yılı buruk olarak geride bıraktık." ifadelerine yer veren Karakelle, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Karakelle, yeni yıla dair umutlarını dile getirerek, "Savaşların olmadığı, çocukların ölmediği yeni bir yıl dileklerimle; sizin, ailenizin ve Milletimizin yeni yılını tebrik eder, selam ve saygılarımı arz ederim." diyerek yeni yıl temennisini iletti.