AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu Ziyaret Etti

Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret ederek Erzincan'a yönelik talepleri ve devam eden projeleri görüştü.

Milletvekili Karaman, ziyareti hakkında şunları söyledi: "Ankara'da, Erzincan'ın ihtiyaçlarını ve devam eden projeleri görüşmek amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret ettik.

Ziyaret kapsamında, Sivas-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin başlatılması ve çalışmaların hızlandırılması, Refahiye-İliç-Kemaliye-Dutluca yolları ve tünelleri, Başköy-Çayırlı/Demirözü-Otlukbeli yolları, Refahiye-Erzincan yolu, Çatalçam yolu gibi devam eden projeleri ele aldık.

Ayrıca, planlanan projeler arasında İmranlı-Refahiye/Sakaltutan Tüneli ve bağlantı yolları, Ahmediye tüneli ve bağlantı yolları, Erzincan-Kemah-İliç yolları ve bağlantı tünelleri gibi konuları görüşerek Erzincan'da telefon sinyali alınmayan bölgelerin listesini sunduk. Bu projelerin hızlandırılması ve başlatılması için görüşlerimizi ilettik.

Ziyaretleri ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Bu haber, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman'ın Erzincan'a yönelik projeler ve talepler hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüşmesini yansıtmaktadır.

Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu