Yıkama makinesini kullanırken elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti Yıkama makinesini kullanırken elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Karayaka Beldesi Orta Mahalle’de dün akşam saatlerinde yaşanan olay, ilçede büyük üzüntü yarattı. İddiaya göre, S.D. ile ağabeyi E.D. ve yengesi Safiye D. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, yerini silahlı kavgaya bıraktı.

Öfkelenen S.D., yanında bulunan tabancayla ağabeyi E.D. ve yengesi Safiye D.’ye ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yenge Hayatını Kaybetti

Saldırı sonucu ağır yaralanan Safiye D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ağabey E.D.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Saldırgan Kardeş Teslim Oldu

Olayın ardından kaçmayan saldırgan S.D., jandarma ekiplerine giderek teslim oldu. Jandarma tarafından gözaltına alınan S.D.’nin ifadesi alınırken, olayın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Soruşturma Sürüyor

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, aile içi şiddetle ilgili yürütülen bu olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından silah da jandarma tarafından ele geçirildi.

Mahalle sakinleri, aile arasında zaman zaman gerginlikler yaşandığını ancak bu denli vahim bir olayın kimse tarafından beklenmediğini ifade etti. Cenazenin, yapılacak otopsi işlemlerinin ardından defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA