Kırıkkale’de kavşakta meydana gelen zincirleme trafik kazasında üç aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kırıkkale-Ankara Kara Yolunda Zincirleme Trafik Kazası
Kaza, Kırıkkale-Ankara kara yolu üzerinde bulunan Kalecik Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.G. yönetimindeki 71 ADV 386 plakalı Chery marka otomobil ile S.C. idaresindeki 01 BEE 839 plakalı Fiat marka araç ve Mehmet Zahit Çelik’in kullandığı 55 AES 023 plakalı Hyundai marka otomobil kavşakta çarpıştı.
Üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında toplam 7 kişi yaralanırken araçlarda ise büyük çapta maddi hasar oluştu.
Kırıkkale Trafik Kazasında Yaralılara Olay Yerinde Müdahale Edildi
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ekipleri ve jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.
Yaralılardan sürücüler ile yolculardan T.Y. ve K.A.G. Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılırken, E.N.Ç., Ş.E.Ç. ve R.C. ise Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.
Zincirleme Kazanın Nasıl Meydana Geldiğini Sürücü Anlattı
Kazaya karışan sürücülerden Mehmet Zahit Çelik, olay anını şu sözlerle anlattı:
“Sol şeritte üç tekerlekli bir motor vardı. Sola sinyal verdiği için ben sağ şeritte ilerliyordum. Kavşaktan bir araç karşıya geçti. Ardından Chery marka araç duramayarak bana çarptı. Ben de ona çarptım. Böylece zincirleme trafik kazası meydana geldi.”
Kırıkkale Trafik Kazasıyla İlgili İnceleme Başlatıldı
Kazanın ardından trafik ekipleri tarafından olay yerinde detaylı inceleme yapıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla otoparka kaldırılırken, olayla ilgili resmi inceleme başlatıldığı bildirildi.
Next





