KAYSERİ (İGFA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de mobilya KUMSMALL AVM'de ziyaret etti. Özhaseki'ye, Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri eşlik etti.   

KUMSMALL yönetimi ile toplantı gerçekleştiren Mehmet Özhaseki, Kumsmall’un arazisini kendisinin belediye başkanı olduğu dönemde mobilyacılara tahsis ettiğini hatırlattı.

Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Kumsmall’u ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kumsmall’un planlanma ve proje aşamasında gerek arsa tahsisinden gerekse de  Kayseri mobilya esnafını bir arada iş yapma düşüncesinden dolayı Özhaseki’ye teşekkür eden Başkan Tarla, “Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Kumsmall, siz değerli Bakanımızın katkısı ve  öncülüğünde, değerli Kayseri’mize ve Türkiye’mize kazandırılmıştır. Burası mobilyanın başkenti olan Kayseri’mize her yönden çok fazla katkı sağlayacaktır. Kayseri mobilyasını çok daha ileriye taşıyacak olan Kumsmall, aynı zamanda tüm bölgeye hitap eden alışveriş ve yaşam merkezi olmuştur. Mobilya bölümümüz tamamen açılmış olup, klasik avm bölümünde ise yüzde 60 oranında faaliyet göstermektedir. Pandemi sürecinden kaynaklı cafe, restoran ve eğlence bölümlerimiz de sürecin normalleşmesi ile birlikte faaliyete geçecektir" dedi.

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ise, tüm esnaf ve sanayicilerin mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye’de Kayseri mobilyada  yüzde 60 üretim yapıyor. Kumsmall’un da yüzde 80’i mobilya. Burası Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma projesidir. Kayseri’ye mobilya için gelen tüm yerli ve yabancı müşteri burayı mutlaka ziyaret ediyor ve alışverişini buradan yapıyor. Biz burada sizin desteğinizle büyük işler başardık. Bundan sonrasında da sizlerden değerli katkılarınızı  bekliyoruz” dedi.