Erzincan'da Emniyet Müdürü Kenan Kurt, şehrin güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Nehaber24 kamerasına yansıyan Kenan Kurt, şehirde devriye atarak asayişi sağlamaya devam ediyor. Kurt, şehrin asayiş durumundan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Erzincan, huzurlu şehirler arasında yer alıyor. Bu başarıda emniyet görevlilerimizin özverili çalışmalarının büyük payı var." dedi.

Tercan Barajının doluluk oranı yüzde yüze ulaştı Tercan Barajının doluluk oranı yüzde yüze ulaştı

Erzincan huzurlu şehirler arasında kendinden bahsettiriyor Geçmiş yıllarda artan asayiş olaylarında özellikle Kenan Kurt’un Erzincan Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasıyla birlikte artan denetimler ve görevlilerin duyarlılıklarıyla olaylarda gözle görülür bir düşüş yaşandı.

 Emniyet görevlilerinin kararlı ve duyarlı tutumu, şehirdeki suç oranlarını önemli ölçüde azaltmış durumda. Özellikle aranan şüphelilerin yakalanması konusunda gösterdikleri azim, Erzincan halkının huzurunu sağlamada önemli bir rol oynuyor.

Halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet görevlileri ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt'a Nehaber24 ailesi olarar teşekkürlerimizi sunuyoruz.