Kına çerezi, son yılların popülerliği artan eşsiz ve lezzetli bir ikramdır. Bu sıra dışı kurabiye, parçalar, un, şeker, kabartma tozu ve öğütülmüş kına karışımı karışımından yapılır. Sonuç, yalnızca tadı güzel olmasını sağlamak, aynı zamanda bazı potansiyel sağlık yararları da olan tatlı ve hoş özellikli bir ikramdır.
Kına çerezi, kültürel önemleri nedeniyle özellikle Orta Doğu ve Güney Asya'da popülerdir. Pek çok insan için Ramazan veya Ramazan Bayramı kutlamalarının başlangıcını ifade eder. Kına kurabiyeleri genellikle gıda boyaları veya yenilenebilir simler kullanılarak karmaşık tasarımlarla süslenir, bu da onları düğün veya doğum günü gibi özel etkinliklerde servis etmek için çekici bir tatlı yapar.

Dekoratif çekiciliğinin yanı sıralı kına kurabiyeleri, gün boyunca enerji verimliliğini artırmaya yardımcı olabilecek demir, kalkanlar ve ağaçlar dahil olmak üzere çeşitli vitamin ve minerallerle içerir.

Bir kına kurabiyesi, klasik bir ikramın parçaları bir dokunuşla mükemmel birleşimidir. Hafif ve çıtır çıtır olan bu tatil kurabiyeleri, damaklarınızı şenlendirecek eşsiz bir tada sahiptir. Safran, kakule, zencefil, karanfil ve gülsuyu özü gibi malzemelerle pişirilen bu ikramlar her günü özel kılacak.
Kına kurabiyeleri, çoğu markette bulabileceğiniz basit malzemelerle evde yapmak çok kolay. Bu enfes ikramların bir parti için ihtiyacı olan tek şey margarin veya yönlendirme, şeker, un, kabartma tozu ve yukarıda belirtilen baharatlardır. Sadece birkaç depolama hazırlık süresi ile bu tatlı zevkin tadını anında çıkaracaksınız!