Kulp Dolum Makineleri İşinizi Kolaylaştırır!

KULP, dolum makineleri anlamında oluşan sektör taleplerini karşılama amacıyla hizmet vermeye başlamıştır.

Farklı sektörlere yönelik çeşitli dolum makinaları aracılığı ile vakumlu mikserler ve karıştırıcı gibi ürün imalatı içeren makinalar ile toz pudra dolum makinaları gibi üretim aşamalarını gerçekleştirmiştir.

Sürekli gelişmekte olan dünyada gelişmeleri yakından takip ediyor ve bu yönde bir üretim sistemi geliştiriyoruz. Profesyonel çalışma prensiplerimizden ödün vermeksizin kavanoz dolum makinası konusunda kullanışlı ekipmanları ortaya çıkartmaktayız.

Her bir aşaması farklı detayları içine alacak biçimde; kavanoz dolum, kapak dizme, kapak kapama ve etiketleme makinaları gibi birbirini takip eden imalatlardan meydana gelmektedir.

Çok sayıda nitelikli çalışma ekiplerimiz ile; Gıda, Süt, Kozmetik, Kimya, Boya, İlaç ve Pastacılık sektörleri için ambalaj makinaları üretimini gerçekleştiriyoruz. Dünya geneline yayılmakta olan kavanoz dolum makinası ihracatımızı 59 farklı ülkeye gerçekleştiriyoruz.

Sektörel Pazarda hizmet faaliyetlerimiz ile çok fazla sayıda sevkiyata imza atmaktayız.

Kapak Kapatma Makinası

Dolum işlemlerinin ardından olmazsa olmaz ekipmanların en başında gelen kapak kapatma makinası da genel hizmetlerimiz arasındadır. Uzun ömürlü, kaliteli ve kolay entegre edilebilen makine seçeneklerimiz ile ilinizi kolay hale getirmekteyiz.

Farklı türden birçok gıdasal üretim sorunsuz bir biçimde kavanozlanarak hemen ardından pratik şekilde kapaklanabilmektedir.

İstenen sayıda dolum ve kapaklanma çalışması hizmet ayrıcalıklarımız vasıtasıyla yerine getirilmektedir.

Etiketleme Makinesi

Etiketleme makinesi dolum işlemlerinin ardından teknik üretim bilgilerini içine alan değerli bilgileri kavanozlara iliştirilmektedir. Bu özel makinelerimiz vasıtasıyla kusursuz şekilde etiketlemeyi gerçekleştiriyoruz.

Kaliteli etiketleme ürünleri tercih edilerek istenilen boyutlarda çok sayıda etiketleme işlemi gelişmiş teknolojiye sahip makinelerimiz ile sağlanmaktadır.

Her biri özel sitemler ile hayata geçirilmiş, dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü seçeneklerden oluşmaktadır. Satış öncesi üretim kalite kontrol aşamalarından geçirilerek üretim alanlarınıza en özel şekliyle dahil edilmektedirler.

Kulp Dolum Makineleri

·       Likit Ürün Dolum Makinaları

·       Kıvamlı Ürün Dolum Makinaları

·       Ambalaj Besleme ve Toplama Tepsileri

·       Kavanoz Temizleme Makinaları

·       Otomatik Dolum Makinaları

·       Folyo Kapatma Makinaları

·       Kapak Kapama Makinaları

·       Monoblok Dolum Makinaları

·       Etiketleme Makinaları

·       Transfer Pompaları

·       Özel Tasarım Dolum Makinaları

·       Otomatik Dolum Hatları