Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde çocukların doğa ve orman sevgisi ile yetişmesi amacıyla Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Okuluna ziyaret gerçekleştirildi.

Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan, İşletme Müdür Yardımcısı Osman Nuri Akyol ve Orman İşletme Müdürlüğü personeli ilk olarak Okul Müdürü Ahmet Hamdi Karamete ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Orman Haftası nedeniyle yapılan çalışmalar ile uygulanabilecek projeler, ortak etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan daha sonra Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören özel öğrencilerin sınıflarını gezdi ve hediyeler vererek, onlarla sohbet etti.

Özel öğrencilerin bireysel farklılıklarına göre onlara temel yaşam ihtiyaçlarını öğreten, sosyalleşmelerini sağlayarak, iş becerileri kazandıran, onların toplumla bütünleşmesine yardımcı olan Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Okulu ziyareti, öğrencilerin hatıra fotoğraf çekilmeleri ile son buldu.