Siyasetçiler, yöneticiler, atanmış, seçilmiş Saygıdeğer beyler değerli hanımefendiler Zaman Milletin yanında olma Milletin sıkıntılarını birlikte yaşayarak daha iyi hissedebilme zamanıdır. Eğer Milletin adamı olmak istiyorsanız değişmek zorundasınız artık. Paranın pul olduğu dönemlerden geçiyoruz. Halkın ekonomik anlamda korku ve panik yaşadığı bir dönemdeyiz. Özellikle bu dönemde Devletimiz tarafından ekonomik hayatları üst düzeyde koruma altına alınıp hayatlarını şimdilik refah içerisinde yaşayanlar Halkla iç içe olmak halkın yaşadığı zorlukları anlamak zorundasınız.

Üzerinize lacileri çekerek cicileri giyerek halkı ve seçmenlerinizi ziyaret etmekten vazgeçin artık. Çıkarın onları geçici bir süre ülkede ekonomi ve diğer şartlar düzelinceye kadar onları sandıklara koyun. Çünkü onlarla gittiğiniz hiçbir yerde sizi dinlemezler. Aranızda sınıf farkları hissederler Sizlerle milletiniz arasında yaşam kalitesi olarak uçurumlar olduğunu düşünürler. Şu anda milletin derdi ekonomi. Milletin derdi mutfaktaki büyük yangın üstelik sönmüyor söndürülemiyor.

Milletin derdi cebinde her dakika eriyerek küçülen tükenen Türk Lirası. Her geçen gün şiddeti artarak hızla devam ediyor. Ekonomik yangın. Gelişmişlik örneği yapılan duble yollarda seyahat edemiyor artık insanlar. Köprülerden tüp geçitlerden geçemiyor artık insanlar. Ciddi hastalıklarına deva bulamıyor artık insanlar.

Türk lirasından atılan altı sıfır misliyle geri geldi diyorlar. Vatandaşın gidemediği lüks yerlerde yapmayın istişare toplantılarınızı. Masaları donatıp yemek fotoğraflarını paylaşmayın sosyal medya ortamlarında.

Hatta yediğiniz o yemekleri milletimizin her ferdi yiyebilinceye kadar ara verin yemekli toplantılarınıza.

Daha salaş yerleri, zor durumda olan esnaf ve sanatkârları ziyaret edin. Birlik başkanları dernek başkanları size karşı objektif davranamayabilirler.

Çay ocaklarında oturun. Sanayi lokantalarını ziyaret edin salaş mekânlarda ziyaretlerinizi yapın. Hani siz demiyor muydunuz bizim işimizde gücümüzde Millet diye.

 Millet zor durumda beyler bayanlar. Bu iktidara verilen tolerans hiçbir iktidara sunulmadı unutmayın lütfen.

Evet ülkemiz üzerinde oyunlar büyük ama bu oyunlar artık milletin ekonomisini bitirme noktasına geldi. İçinden geçtiğimiz bu zorlu dönemlerde kurum yöneticileri üst yöneticiler siyasiler özellikle Ak Parti kadroları lüks araçlarınızla korumalarınızla her adrese gitmek zorunda değilsiniz.

Kendinizi halktan koruma yerine halkın arasına girerek onlarla yürümeyi denemelisiniz. Partilerin teşkilatlarında özelliklede iktidar partisinin teşkilatlarında yönetici konumunda olan bazı kişiler size sesleniyorum inanın bana Halkla aranızda o kadar kopukluk var ki her yerde havanızdan kendinizi beğenmişliğinizden kibrinizden bahsediliyor.

Kendinize çeki düzen verin. Siz millete hizmet için o kadrolardasınız. Reis ne diyor biz milletin hizmetkârıyız ama sizler Milletin hizmetkârı değil Milletin patronu gibi görüntüler veriyorsunuz.

Seçimleri kaybetmeyi göze alırsanız ülkeyi de kaybedersiniz, unutmayın sakın.  Yöneticilerimize gelince ne seçilmişler onların üzerinde anlamsız baskılar kursun ne de onlar kendilerini feriştah gibi görsünler.

Bugünden sonra bu ülkede ve özellikle de ilimizde atanmış ve seçilmiş olan herkes YUNUS gibi olmalı YUNUS gibi yaşamalıdır. Gemiyi deldirmeyelim.

 Büyük matkaplarla bu milletin gemisin batırmak isteyen iç ve dış düşmanlara daha fazla fırsat vermeyelim arkadaşlar. Şimdi zaman lacilerinizi ve cicilerinizi sandığa koyma zamanı onları yeniden hak ettiğinizde tekrar giyersiniz İnşallah.

Bu Milletin sesini lütfen dikkate alın artık.