Liberty Hotels Lykia Nasıl Bir Oteldir?

Güzel bir tatil yapmak isteyenlerin ilk adresi geçmişten bu yana Muğla oluyor. Muğla’nın en popüler ilçesi de tahmin edebileceğiniz gibi Fethiye! Fethiye; yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en güzel tatil yerlerinden birisidir. Deniz, kum ve güneş tutkunlarının bir numaralı adresi olan Fethiye; aynı zamanda bünyesinde harika oteller de barındırıyor. Onlardan birisi de Liberty Hotels Lykia!

Liberty Hotels Lykia Hangi Özellikleri ile Öne Çıkar?

Fethiye’nin en popüler otellerinden birisi olarak dikkat çeken Liberty Hotels Lykia; farklı ihtiyaçlara da hitap ediyor. Bu otelde kalabilmek adına her şeyden önce erken rezervasyon yaptırmalısınız. İstediğiniz takdirde internetteki erken rezervasyon sitelerine üye olabilirsiniz. Ayrıca, otelin kendi sitesinden de rezervasyon işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Liberty Hotels Lykia; yalnızca tatil yapmak isteyenlerin kalabileceği bir otel değildir. Çiftler; düğünlerini de bu otelde yapabilirler.

Liberty Hotels Lykia; müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden geleni yapar. Havuz ve sahil seçeneğiyle dikkat çeker. Harika bir plajı vardır. İnsanlar; güne otelin plajında harika bir başlangıç yapabilirler. Buna ek olarak, açık ve kapalı havuz seçenekleri de fark yaratır. Otelin deniz, kum ve güneş üçlüsünü olabilecek en güzel şekilde müşterilerine sunması ciddi bir avantajdır. Hatta, yalnızca bu özelliğinden dolayı dahi tercih edilebilecek bir otel olduğunu vurgulamak gerekir.

Liberty Hotels Lykia; odaları ile de diğer otellere kıyasla farkını belli eder. Otelin dört farklı standart oda seçeneği mevcuttur. Bahçe manzaralı, deniz manzaralı jakuzili oda, deniz manzaralı ve kısmi deniz manzaralı standart odaların farklı insanların ihtiyaçlarına hitap etmesi söz konusudur. Ayrıca, otelde bahçe manzaralı, deniz manzaralı ve kısmi deniz manzaralı üç farklı geniş oda seçeneği de yer alır. Buna ek olarak, deniz veya bahçe manzaralı bağlantılı oda, bahçe manzaralı aile odası, bahçe manzaralı büyük aile odası ve bahçe manzaralı villa seçeneği de yer alır.

Liberty Hotels Lykia Neden Tercih Edilmelidir?

Liberty Hotels Lykia; her yaştan insanın kalmak istediği bir oteldir. 01 Nisan itibariyle yaz sezonunu başlatır. Otelde yaz sezonu 31 Ekim tarihine kadar devam eder. Çocuk ve bebek dostu bir oteldir. Çocuklara özel aktiviteleri ile takdir toplar. Ayrıca, genç yetişkinlerin de tercih edebileceği bir oteldir. Denize sıfır konumu ile öne çıkar. Mavi bayraklı plajıyla tüm övgüleri hak eder. Özel plajının olmasıyla da müşterilerini memnun eder.

Bu otele geldiğiniz takdirde farklı spor aktivitelerini deneme şansına erişebilirsiniz. Tenis sahası, deniz bisikleti, boccia, kano, soft animasyon, masa tenisi, dart, okçuluk, fitness merkezi, amfitiyatro gibi ücretsiz seçenekleri ile göz doldurur. Buna ek olarak, ücretsiz interneti ve otoparkı ile de müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlar. Otelin müşterileri üç öğün yemeği ücretsiz olarak yiyebilirler. Liberty Hotels Lykia fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.