MALATYA (İGFA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya'da Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin göreve geldiği günden bu yana şehir içi ulaşımını rahatlatmak adına atılan adımların önemine dikkati çeken Milletvekili Tüfenkçi, "Malatya gün geçtikçe büyüyor. Anayurt Bulvarı’nı daha önceden hizmete açmıştık. Bugün burada yapılan çalışma özellikle hastane ve emniyetin burada olması nedeniyle sıkışan trafiği rahatlatmış olacak. Anayurt Bulvarı’na da çok güzel bir bağlantı yolu kazandırılmış olacak. Önemli olan Malatyalı hemşehrilerin mutlu olması. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemiz insanların ulaşım sorunlarını ortadan kaldırarak Malatyalıları memnun ediyor” diye konuştu.

İstasyon Caddesi’nin genişletilmesi çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz süreç içerisinde Anayurt Bulvarı’nın 4 şerit yapılması ve bağlantı yollarının da buna uygun hale getirilmesi noktasında çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan Gürkan, Malatya’nın öncelikli sorunu olan ulaşım ve trafik sıkıntısını gerek Anayurt Bulvarı, gerekse de Danişment Gazi Bulvarı, Güney ve Kuzey Kuşak Yolları ve Kuzey Çevre Yolu ile çözüme kavuşturmuş olacaklarını kaydetti.