TRT’nin sevilen dizisin “Masumlar Apartmanı”nında canlandırdığı Neriman karakteriyle kısa sürede izleyicilerin beğenisini toplayarak dikkatleri üzerine çeken genç ve güzel oyuncu Gizem Katmer nişanlandı. Bir yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile evlilik yolundaki ilk adımını atan başarılı oyuncu, nişan karelerini sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Yayın hayatına başladığı andan itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen ekranların sevilen dizisi “Masumlar Apartmanı”nda Neriman karakterine hayat veren genç oyuncu Gizem Katmer, yönetmen sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlandı. Yakın zamanda ünlü yönetmen Reha Erdem’in son filmi “Neandria”daki rolünün çekimlerini de tamamlayan güzel oyuncu bugünlerde adeta çifte heyecan yaşıyor.

Bir yıldır birlikte olan genç çift, aile arasında sade bir nişan töreni ile evlilik yolundaki ilk adımlarını attı. Züleyha Kuru tasarımı bir elbiseyle bu özel günü tamamlayan güzel oyuncunun mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Bu mutlu anına ait fotoğrafları sosyal medya üzerinden takipçileriyle de paylaşan genç oyuncuyu ilk tebrik edenler “Masumlar Apartmanı”nda ablalarını canlandıran başarılı oyuncular Ezgi Mola ve Merve Dizdar olurken, Katmer’in nişan fotoğrafları dakikalar içinde binlerce beğeni de aldı.