Meme büyütme estetiği nasıl yapılır, meme büyütme estetik çeşitleri ve konu hakkında daha fazla detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz. 

Kadınların çoğu meme ölçülerinden memnun değildir. Meme ölçüleri vücuda uygun olmadığında kadınsı görünüm ve çekicilik de kaybolmaktadır. Özellikle küçük göğüsler kadınsal hatların belli olmasını engellemektedir. Meme ölçülerinde aşırıya kaçmak her zaman estetik görünümü bozacaktır. Bu nedenle vücudunuza en uygun meme ölçüsü için doktorunuzun tavsiyesini dinlemenizi öneririz. Doktorunuzun vücut ölçülerinize uygun olan meme boyutlarını belirleyecektir. Meme büyütme operasyonlarında farklı teknikler kullanılmaktadır. Bu tekniklerden hangisinin uygun olacağına yine doktorunuz karar verecektir. Meme büyütme işlemi uzman doktor ve ekibi ile sağlıklı koşullar altında yapılmadığı takdirde ciddi sağlık risklerine davetiye çıkarabilmektedir. Günümüzde Türkiye’de çok fazla estetik kliniği yer almaktadır. Estetik işini ticarete dönüştüren kişiler tarafından sağlık kuralları hiçe sayılarak işlemler yapılmaktadır. Genellikle uygun fiyatlar sunan bu tarz kurumlar estetik görünümünüzü riske attığı gibi farklı sağlık sorunlarını da yaşamanıza neden olacaktır.

meme-tanitim-yazisi

Meme Büyütme Estetiği Nasıl Yapılır?

Meme büyütme estetiğinde eğer silikon takılarak işlem yapılacak ise uygun yerden kesi yapılır (meme altı, meme ucu, koltuk altı). Yapılan kesiden meme içerisine uygun şekilde protez yerleştirilir. Protez çeşitleri ikiye ayrılır. Damla ve yuvarlak şeklinde olan protez şekillerinden hangisinin kullanılacağı kişinin vücut ve meme yapısına bağlı olarak seçilmektedir. Meme protezini yerleştirirken genellikle riskli bir durum söz konusu değilse meme altından kesi ile işlem yapılır. Meme altı bölgesinin seçilmesindeki amaç cerrahi operasyon sonrasında ortaya çıkan dikiş izinin doğal bir görünümde olmasını sağlamaktır. Dikiş izleri meme altı çizgisiyle birleşip estetik açıdan sorun yaratmayacaktır. Meme altından yapılan kesitler genellikle 4-5 cm kadardır. 

Meme büyütme estetiğinde kullanılan bir diğer yöntem ise yağ enjeksiyonudur. Burada vücudun yağlı bölgelerinden alınan yağlar memeye transfer edilir. Genellikle kalça, basenler ve karın bölgesindeki yağlar alınır. Fakat burada dikkat edilmesi gereken konu bu bölgelerde var olan yağ oranının yeterli olması ve alım yapıldıktan sonra vücudun deformasyona uğramaması dır. Memeye yağ enjeksiyonu işleminde bilmeniz gereken en önemli konu işlemin kalıcı olmadığıdır. Zamanla transfer edilen yağın kaybı yaşanabilir. Protez silikon ile meme büyütme daha uzun ömürlü bir seçenektir.

Meme büyütme ameliyatı sonrasında rahatlıkla emzirme yapabilirsiniz. Çoğu kadın süt bezlerine zarar geleceğini düşünerek meme büyütme estetiğinden uzak durmaktadır. Fakat bu estetiğin emzirmeye herhangi bir riski yoktur. Estetik sonrasında meme ucunda veya genel olarak tüm meme de his kaybı yaşanmaz. İyileşme sürecinde his kaybı oluşabilir ama bu durum geçicidir. Dayanıklı ve kaliteli bir markaya ait silikon kullanıldığı için estetik sonrasında patlama, darbe alınca şekil bozukluğu gibi durumlar söz konusu olmaz. Meme estetikleri meme kanseri riski taşımamaktadır. Son olarak meme estetiklerinde 18 yaş sınırı vardır. Sağlık açısından riskli bir durum söz konusu olmadığı sürece estetik işlemler için en az 18 yaşında olmak ve meme büyümesinin tamamlanmış olması gerekir.

meme-tanitim-yazisi2

Meme Büyütme Estetiği Fiyatları

Meme büyütme estetiği fiyatlarında rakam değişkendir. İlk olarak hastaya hangi yöntem ile estetik yapılacağı belirlenmelidir. Meme büyütme estetiği yaparken göğüs kısmına farklı işlemler yapılıp yapılmayacağı, doktor tecrübesi, protez seçimi, klinik donanımı gibi konular fiyatı etkilemektedir. Estetik ve sağlık konularında internet sitelerinde fiyat vermek doğru değildir. Çünkü Sağlık Bakanlığının internet sitelerinde fiyat verme konusunda yasaları vardır. En doğru fiyat bilgisi için estetik işlemi yaptıracağınız kliniğe gidip doktora muayene olmanız gerekir. Muayene sonrasında yapılacak işlemler belirlenir. Bu işlemlere göre size en doğru fiyat bilgisi çıkarılır. 

Meme büyütme estetiği hakkında daha fazla bilgi almak için bize iletişim sayfamızda yer alan bilgilerden ulaşabilir kolayca randevu oluşturabilirsiniz. Randevu aldıktan sonra kliniğimizde yer alan çalışan ve uzmanlar meme estetiği hakkında aklınıza takılan tüm soruları cevaplayacaktır. Daha büyük ve estetik görünümde göğüslere kavuşmak, daha özgüvenli olmanız için sizlere estetiğin her alanında uzmanlarımız ile hizmet veriyoruz. 02122414624 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak Meme Büyütme ameliyatı fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.