Kendisine para vermeyen kadını bıçaklayan dilenci tutuklandı Kendisine para vermeyen kadını bıçaklayan dilenci tutuklandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, her noktada kaliteli yol ağları imal etmeye devam ediyor. Ekipler, Mersin’in doğu sınırında yer alan Yenice’de, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ile Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda Yenice’nin ana arterleri olan Atatürk Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Hacı Bektaş Caddesi ile Sıtkı Baba Caddesi üzerinde yenileme ve sıcak asfalt serim faaliyetlerini yerine getiren ekipler, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ile Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede de asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri, Yenice’de bozuk zeminleri nedeniyle şikayetlere neden olan Okul, Değirmen, Adalet ve Elmas sokaklarda yıpranmış zemin söküm ve sıcak asfalt serim işlemlerini tamamladı. Söz konusu sokaklar üzerinde, yine ekipler tarafından sarı renkteki soğuk yol çizgisi ile trafik akışının güvenli şekilde sağlanmasına yönelik işaretleme işlemleri de yerine getirildi.

Yenice Mahallesi Muhtarı Ali Sırdaş, özellikle okul yolunun olumsuzluğu nedeniyle öğrencilerin çok sıkıntı çektiklerine dikkat çekerek, “Yıllardır Yenice’nin kanayan yarası olan, çocuklarımızın okul yolu olarak kullandığı ve çizmeyle okula geldiği bu yolu yenileyen başta Vahap Başkan olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.