Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve beraberindeki il yönetimi, Kemah ilçesine kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, ilçe protokolüyle buluşarak devam eden projeleri yerinde inceledi.

Başbağlar Katliamının yapıldığı dönemin kaymakamı Şahin o günü anlattı:
Başbağlar Katliamının yapıldığı dönemin kaymakamı Şahin o günü anlattı:
İçeriği Görüntüle

Ziyaret programının ilk durağı Kemah Kaymakamlığı oldu. MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve partinin il yönetim kurulu üyeleri, Kemah Kaymakamı Sn. Ökkeş Safa Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilçedeki kamu yatırımları ve sosyal projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Özarslan, nazik ev sahipliğinden dolayı Kaymakam Türkoğlu’na teşekkür etti.

Parti Teşkilatlarıyla Koordinasyon Toplantısı

Kaymakamlık ziyaretinin ardından MHP heyeti, Kemah İlçe Başkanlığı ve Kemah Belediyesi’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Sn. Metin Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Sn. Cevdet Bayram ile bir araya gelen heyet, ilçedeki teşkilat çalışmaları, yerel yönetim faaliyetleri ve gündemdeki konular üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kemah’ta Esnaf Ziyaretleri

MHP heyeti, ziyaret programı kapsamında Kemah esnafıyla da bir araya geldi. İlçedeki esnafın talep ve beklentilerini dinleyen partililer, yerel ekonomiye katkı sağlayacak politikalar üzerine bilgi paylaştı. Özarslan, esnafın sorunlarını yerinde dinlemenin, çözüm üretme açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Belediye Projeleri Yerinde Görüldü

Ziyaretin en dikkat çeken bölümü ise Kemah Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin yerinde incelenmesi oldu. İl Başkanı Özarslan ve beraberindekiler, “54 daire ve 2 işyerinden oluşan Belediye Sosyal Konut İnşaatı” ile “14 işyerinden oluşan Belediye İş Merkezi Projesi”nde devam eden çalışmaları inceledi.

Projelere ilişkin değerlendirmede bulunan Bilgehan Çağrı Özarslan, “Üretken Belediyecilik anlayışıyla yürütülen bu projeler, Kemah’a değer katacak yatırımlardır. En kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum,” dedi.