Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanı Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül Basın Mensuplarıyla Buluştu

Erzincan'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı olarak atanmış olan Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, bu yeni görevi üstlenirken büyük sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve başarılar elde etmek için büyük çaba harcayacaklarını vurguladı.

Av. Şeyda Nur Adıgüzel Sarıgül'ün açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle bugüne kadar hizmetlerde bulunan Sn. Serpil Ayaz hanımefendiye ve ekibine teşekkür ederim. Kadınlarımız toplumun her alanında büyük başarılar elde etmişlerdir. Bu yolda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle, 'Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.' Kadın elinin değdiği her yerde güzellikler bulunur. Kadınlarımızın toplumsal birlik ve dirliğimiz için önemli bir rol üstlendiği aşikardır.

Bu önemli görevi üstlenirken, engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini biliyoruz. Bu konuda çözüm aramak, hem siyasetçilerin hem de toplumun sorumluluğu arasındadır. Engelli kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve bireylerin toplumsal yaşama en üst düzeyde katılımlarını sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Baharda sık görülen 5 cilt hastalığı Baharda sık görülen 5 cilt hastalığı

Gazilerimiz ve şehitlerimiz, milletimizin ayakta durmasını sağlayan kahramanlardır. Vatan uğruna canlarını feda eden bu vatandaşlarımızın haklarını ödemek en büyük görevlerimizden biridir.

Bölgede ve dünyada yaşanan savaşları üzüntüyle takip ediyoruz. İsrail'in Filistin'e uyguladığı kirli savaşı kınıyoruz. İnsanlık suçu olarak gördüğümüz bu katliamlarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Son olarak, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, ülkemizin gelişmesine, birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak için MHP'nin yürüttüğü çalışmalara destek vereceklerini ifade ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) olarak, ilimizde üstlenecekleri her görevde sorumluluklarını yerine getirip başarılar elde edeceklerini belirtti.

mhp-erzincan-kacep-baskani-sarigul-basinla-bulustu2