Sahip olduğu modülleri ile rezervasyon sürecini kusursuzlaştıran bir çevrimiçi otel satış yazılımıdır. İyi bir web sitesine sahip olmak, web sitesi üzerinden doğrudan rezervasyon almak, otel web sitesini farklı meta arama motorlarında ve online seyahat kanallarında konumlandırmak, bu kanalları etkili bir biçimde yönetmek ve güvenle ödeme almak Barboon’un hizmetleri arasındadır.

Otel Web Sitesi
İşletme varlığını dijitalde iyi bir şekilde konumlandırmak oldukça önemlidir. İşletmelerin imajlarını ve hizmetlerini yansıttıkları web siteleri, bir kimlik olmasının yanı sıra online rezervasyon alabilmenin ve doğrudan rezervasyon sayılarının artırılmasında kilit bir rol oynar. Barboon’un otel web sitesi çözümü sayesinde, tüm tasarım, yazılım ve altyapı ihtiyaçları karşılanır. Barboon otel işletmelerine ne sunar?

●     Kurumsal kimliğe uyumlu web sitesi

●     SEO uyumlu altyapı

●     Pop-up ve banner kampanyaları

●     Anlık raporlama

●     Web sitesi üzerinden doğrudan rezervasyon alma imkanı

İnternet Rezervasyon Motoru
Otel web sitesi üzerinden rezervasyon almaya ve online seyahat acentelerine (OTA) olan bağımlılığı azaltmaya olanak sağlar. PMS entegrasyonu sayesinde, otel web sitesinden alınan rezervasyonlar eş zamanlı olarak PMS sisteminde görüntülenir. Otelde, müşterilerin istedikleri tarihte müsaitlik bulunmaması halinde, otelin farklı şubelerine yönlendirme yapılabilir. Web sitesi üzerinden rezervasyon almak OTA’lara yüksek komisyon ödemenin de önüne geçer.

Kanal Yöneticisi
OTA’larda yer almak otel işletmelerinin potansiyel müşterilerine daha fazla görünür olmasını sağlar. Fakat birden fazla kanala hakim olmak işletmeler için ekstra iş yükü ve zaman kaybıdır. Barboon’un Kanal Yöneticisi ise, bu noktada konaklama işletmelerine fayda sağlayan çözümü ile devreye giriyor. 100’den fazla acenteyle çalışabilen oteller, her kanalı ayrı ayrı takip etmek yerine yapılan tüm rezervasyonları PMS sisteminde görüntüleyebilirler. Her kanala farklı fiyat tanımlamaları yapılabilir. Fiyat değişiklikleri anlık olarak tüm OTA’lara yansır.

Google Hotel Ads
Otel oda takvimlerini online seyahat acenteleri ile karşılaştırarak gezginlerin en iyi sonuçlara ulaşmalarını sağlar. Otellerin müsaitlik durumunu ve fiyat bilgisini Google üzerinde görüntüleyen potansiyel misafirler, rezervasyon işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Google Hotel Ads’te üst sıralarda konumlanmak, otellerin doğrudan rezervasyon sayılarını artırır. Ücretli reklamlar sayesinde oteller Google Hotel Ads’te en üstte yer alabilir. Ücretsiz reklamlar ise, otelin ücretsiz rezervasyon bağlantılarında listelenmesini sağlar.

Metasearch
Otel odalarını en popüler arama motorlarında konumlandırarak otel web sitesine daha fazla misafir çekmek mümkün. Popüler arama motorlarında yer alan oteller, doğrudan satışlarını artırarak maliyetlerini en aza indirirler. Farklı otel arama motorlarını tek panel üzerinden yönetebilmek, otelleri iş yükünden kurtarır. Barboon’un metasearch entegrasyonu sayesinde, daha kârlı satışlar elde edilebilir.

E-Tahsilat Sistemi
Otel misafirlerine gönderilen SMS veya e-posta aracılığıyla tüm ödemeleri kolaylıkla ve güvenle almak mümkün. Barboon’un E-Tahsilat Sistemi ile tüm müşteri, acente ve aracı ödemeleri alınabilir. Otel işletmeleri, farklı para birimlerinde ödeme alabilirler.