Okullar ikinci dönem ne zaman kapanıyor? Kaç Eylülde yeniden açılacak? Okullar ikinci dönem ne zaman kapanıyor? Kaç Eylülde yeniden açılacak?

Erzincan'ın gururu yazar Mustafa Kutlu'nun kaleminde hayat bulan eşsiz hikaye Yıldız Tozu, özel bir sinema gösterimi ile Erzincan Özel Açı Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Okulumuzun Türkçe öğretmeni liderliğindeki etkinlik büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yıldız Tozu, Mustafa Kutlu'nun duygu yüklü hikaye kitabından beyaz perdeye uyarlanmış dokunaklı bir sinema filmi olarak izleyicileri büyüledi. Öğrenciler, bu özel yapımın büyüleyici dünyasına dalarken edebiyatla sinemanın muhteşem bir birleşimini yaşadılar.

Film gösterimi, Erzincan'ın gözde alışveriş merkezi Park AVM'de gerçekleşti ve sadece Erzincan Özel Açı Ortaokulu öğrencileri için ayrılan Cinebest salonunda gerçekleşti. Bu özel gösterim, öğrencilere bu güzel filmi birlikte izleme fırsatı sunarak unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Erzincan Özel Açıorta Okulu öğrencileri, Yıldız Tozu filmini izlerken duygu dolu anlar yaşadılar ve Mustafa Kutlu'nun eserinin büyüsüne kapıldılar. Bu özel etkinlik, hikaye sever öğrencilerin üst düzey düşünme becerilerini geliştirme hem de sinemanın büyülü dünyasını keşfetme şansı verdi.