Yaşanabilecek olası probleme karşı alınan diş ölçüsü ile birlikte, laboratuvar ortamında protez dişler oluşturulur. Böylece ağız içine yerleştirilen bu dişler uzun yıllar sağlıklı şekilde yaşamını sürdürme imkanı verir. Tabii burada önemli olan doğru tanı ve teşhis ile birlikte, doğru protez yönteminin ele alınmasıdır. Bu açıdan Gebze diş kliniği bünyesinde farklı yöntemler sağlanmaktadır.

 Farklı Protez Tedavileri

 Kişisel istek ile beraber diş rahatsızlığına bağlı olarak farklı protez tedavileri ele alınır. Sonuç olarak uygulanan tedavi yöntemleri, uzun vadede sağlıklı şekilde işleri kullanım imkanı verir. Teknolojik olanaklardan yararlanmak suretiyle ele alınan yöntemler, Gebze diş kliniği güvencesi ile sağlanmaktadır.

 - Sabit protezler

 - Hareketli protez

 - İmplant destekli protezler

 - Zirkonyum

 Yukarıda verilen yöntemler kaliteli malzeme yapısı altında, özel olarak hazırlanmak suretiyle gerçekleştirilir. Aşamalı biçimde sağlanan protez yöntemleri, kişinin yapısına bağlı olarak özel şekilde ele alınır. Sonuç olarak tamamen doğal bir yapı altında hazırlanmış protez dişler, uzun yıllar güvenli bir kullanım imkanı verir.

 Amaca Ve İsteğe Uygun Diş Protez Tedavi Yöntemleri

Hem sağlık sorunu hem de isteğe bağlı olarak birçok farklı diş protez tedavi yöntemi ele alınır. Kişisel olarak özel ölçü altında ele alınmış olan diş protezleri, tamamen doğal bir görünüm elde eder. Aynı zamanda kaliteli ve sağlıklı malzemeler sayesinde, uzun yıllar güvenli bir kullanım imkanı elde edilir. Tabii diş protezleri kullanım amaçlarına bağlı olarak farklı biçimlerde değerlendirilir. Bu durum uzman diş hekimi kararı ya da kişilerin istekleri uygun şekilde gerçekleşir. Önemli olan özel olarak takılan protezin doğal bir görünüm altında sağlıklı şekilde kullanılmasıdır. Ulusoy diş Gebze diş kliniği güvencesi altında bunu kurumsal bir yapı ile desteklemektedir.

 Doğal Görüntüsü ile Protez Dişler

Bütünüyle kişiye özel olarak ele alınmak suretiyle hazırlanan protez dişler, tamamen doğal bir görüntü sunmaktadır. Günümüzde kullanılan birçok değişik diş protez tedavi yöntemleri, farklı amaçlar ve istekler doğrultusunda hazırlanır. Aynı şekilde uzman diş hekimleri kontrolünde kişinin diş kaybı yaşadığı bölgeye özenle yerleştirilir.