Damatlık, hayatınıza damga vuracak bu unutulmaz günde sizi en iyi şekilde temsil edecek bu şık ve rahat kıyafettir. Şık ve zamansız olması istenen damatlık, gelin ile uyum yaratmak için sade renklerde seçilmiş klasik bir parçadır. Pierre Cardin damatlık her bedene uygun modellerde üretilmiştir.

Ürün kalitesi ile müşteri memnuniyetini yıllardır profesyonel olarak yerine getiren Pierre Cardin, en özel anınızda kendinizi güvende hissedeceğiniz damatlık ile şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı oluyor. Farklı kalıp ve tasarımları olan, düğmeli yaka, kırlangıç yaka, mono yaka ve diğer yaka modelleri arasından sizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz damatlığı Pierre Cardin güvencesiyle kolaylıkla seçebilirsiniz. Damatlığınızın rengi de en az seçtiğiniz stil kadar önemlidir. Rengi düşünürken, mevsimi göz önünde bulundurmalısınız. Kış düğünleri daha zengin tonlar gerektirirken, yaz düğünleri daha hafif seçenekleri, düğününüzün renk düzenini ve kendi kişisel tercihinizi etkiler. Her ne kadar sezonluk modaya uygun renk paletleri olsa da, lacivert, gri ve siyah her daim zamana meydan okumaktadır.

Papyon, kuşak veya kravat gibi aksesuarlarla damatlığınızı kombinleyebilir, en özel gecenizde stilinizi Pierre Cardin damatlık ile yansıtabilirsiniz. Erkekler için damatlık yelpazemiz, sadece birkaç tıklamayla Pierre Cardin online’da!