Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun seçim çalışmalarına start verdiği andan itibaren, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Zaman, mekân ve saat gözetmeksizin ziyaretlerini sürdüren belediye başkan adayı Bekir Aksun bu kapsamda Geçit Munzur Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Bekir Aksun” Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” vurgusu yaparken, 15 Temmuz ihanet teşebbüsü sonrasında milletin birliği ve devletin bekası adına tarihi adımlar atan Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikli amacının siyasi menfaat gözetmeksizin devlet ve millet bekası olduğunu dile getirdi.

Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı açıklamada “Ben makama değil şehre başkan olmak için talibim. Bu nedenle sizlerden bir dönem yetki istiyorum. Biz Erzincan için çalışıyoruz, amacımız Erzincan, ortak noktamız. Şuna söz verebilirim, cebime 1 kuruş haksız kazanç girmeyeceğine ve ne olursa olsun hiçbir kimseyi kayırmayacağıma, iltimas geçmeyeceğime söz verebilirim. Amacım bizden sonrakilerin önünü açmak, modern, müreffeh ve huzurlu bir Erzincan bırakarak örnek çalışmalar yapmak. Geç kaldığımız her dakika aleyhimize işliyor. Vakit kaybetmeden bu şehri ayağa kaldırmalı ve önünü açarak büyüme hamleleri yapmalıyız. Biz bu doğrultuda atılacak her adımı önceden planladık ve projelendirdik. Şehrin sorun ve eksikliklerine yönelik her detayıyla yakından ilgilendik ve çözüm noktasında projeler ürettik. Biz modern Erzincan’ın öncüsü olmaya, Erzincan için hedef büyütmeye hazırız. Bu hedeflerin amaca ulaşması içinde sizlerden bu dönem yetki ve destek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisine kayıtsız kalmayan MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun herkesle tek tek sohbet etti, taleplerini dinledi. Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Aksun’a Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu ve Kadın kolları eşlik etti.