28 Mart 2019 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kulem Park’ta düzenlenen  “Sandık Görevlileri ve Müşahitler Toplantısı’na” rekor sayıda katılım sağlandı.

HUZURLU BİR SEÇİM İSTİYORUZ DEDİ

Toplantıda ilk olarak açıklamalarda bulunan MHP Erzincan İl Başkanı Salih AKSU; yoğun katılımdan dolayı tüm katılımcılara sonsuz şükranlarını sundu. Sandıklara sahip çıkmanın öneminden bahseden İl Başkanı AKSU tüm sandık görevlilerine başarılar dileyerek seçimlerin demokratik bir şekilde, sükunet içerisinde geçmesini temenni etti.

İl başkanının konuşmalarının ardından, kürsüye çıkarken büyük bir coşkuyla karşılanan MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir AKSUN, rekor katılım sağlayan tüm gönüldaşlarına yürekten teşekkür etti.

1482 KİŞİ SANDIKTA GÖREV ALDI

Müşahit olmak ve Erzincan’ın iradesine sahip çıkmak amacıyla gönüllü olarak göreve talip olan 1482 kişiye müşahit kartı verildiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Bekir AKSUN; Böylesine büyük bir halk desteğinin seçimi kazandıklarının işareti olarak gördüğünü ifade etti.

BİZ KAZANACAĞIZ; ERZİNCAN KAZANACAK

Sandık müşahitliğine büyük bir teveccüh gösteren tüm gönüldaşlarına şükranlarını sunan Belediye Başkan Adayı Bekir AKSUN, bu büyük sahiplenmenin sandığa da yansıyacağını ve Erzincan halkının iradesi olarak Erzincan’ın Adayı Bekir AKSUN’un seçim yarışını zaferle taçlandıracaklarından emin olduklarını ifade etti.

31 Mart 2019 Pazar günü seçim sandıklarına müşahitlik edenler, 1 Nisan’dan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Bekir AKSUN’un Erzincan’a vakfedeceği 5 yılına da şahitlik edeceğini belirtti.

GÖNÜLLERİ KAZANDIK, SIRA SANDIKLARDA

Yaklaşık 120 gündür seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirten Bekir AKSUN, bu süreçte Erzincan halkının gönlüne girdiklerini ve halkın gücünden daha büyük bir güç tanımadıklarını defaaten ifade ettiklerini belirtti.

Sandıklarda da halkın gücüne ve iradesine güvendiğini belirten AKSUN, tüm başkan adaylarına başarılar dileyerek seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.