AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 24 Haziran seçimlerine ilişkin bir teşekkür mesajı yayınlandı.   AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci mesajında; “Ülkemizin istikrarı için gerekli olan cevabı milletimiz hamdolsun24 Haziran’da sandıkta vermiştir. Türkiye’mizin ilk Başkanı Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Ülke genelinde açılan sandıklara göre %52.38’lik bir oy oranıyla vatandaşlarımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı istikrarın devamı için Türkiye’nin ilk Başkanı olarak seçmiştir. Şer ittifaklarına milletimiz gereken cevabı sandıkta verdi. Rabbime hamdolsun bu seçimi de alnımızın akıyla geride bıraktık. Daha güçlü bir Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

AK Parti Erzincan İl Teşkilatı olarak yine burada da hemşehrilerimiz Türkiye’nin son Başbakanı medarı iftiharımız Sayın Binali Yıldırım’a vefasını göstermiştir. Erzincan’da çok değerli iki isim Erzincan Milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır olmuştur. İnanıyorum ki Erzincan Milletvekillerimiz şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerdir. Ayrıca İstanbul’da da yine bir Milletvekilimiz var. Önceki dönem Erzincan Milletvekilimiz Av. Serkan Bayram’da İstanbul’da yeniden Milletvekili olarak seçilmiştir. Ben tüm Milletvekillerimizi tebrik ederken önceki dönem Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle beyefendiye de uzun yıllar Erzincan’a olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Erzincan’da %44.75 oy oranıyla bizlere bir kez daha bu mutluluğu yaşatan hemşehrilerimize yine çok teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanımız Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanımız Gülseren Narbay, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Keleş ve yönetimlerimiz canla başla gece gündüz çalışarak bu başarıya imza atmışlardır. Ben tüm ilçe teşkilat başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle temsilcimize, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, üyelerimize, güvenlik güçlerimize, muhtarlarımıza, belde teşkilat başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, partimize gönül veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza seçim süresinde gösterdikleri tutum için teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere istikrar içerisinde kardeşçe yaşamayı nasip etsin.

Ayrıca buradan belirtmek istiyorum. Hain terör örgütüne yapılan operasyonlar kararlılıkla sürmektedir. Bu operasyonlar sırasında ülkemizin birliği için şehadet şerbetini içen şehitlerimiz var. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Rabbimden tüm şehitlerimize Rahmet yakınlarına ise başsağlığı ve sabır diliyorum. AK Parti olarak devlet olarak her zaman yanlarındayız. Her türlü sorunlarında sıkıntılarında kapılarımız sonuna kadar tüm vatandaşlarımıza açıktır. Rabbim yar ve yardımız olsun. İstikrar sürüyor, Türkiye büyüyor” dedi.

AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Kadın Kolları Başkanı Gülseren Narbay, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş’te yaptıkları açıklamada, 24 Haziran’da Erzincan’da ve Türkiye’de AK Parti’ye bu bayramı yaşan seçimlerinde herkese teşekkür ettiler. Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a görevlerinde başarılar dileyerek bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada daima destek vereceklerini Erzincan için birlikte projeler yapacaklarını şehrin kalkınması için daha güzel bir Erzincan için çalışacaklarını belirttiler.