Erzincanlı İş Adamlarından Mutlu Özdemir, bugün Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. 

Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen Milletvekili Aday Adaylığı açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan Milletvekili Aday Adayı Mutlu Özdemir, partililerden büyük destek gördü.

MHP Erzincan Milletvekili Aday Adayı Mutlu Özdemir yaptığı aday adaylığı açıklamasında; “Değerli Hemşehrilerim; Değerli Protokol çok kıymetli Hanımefendiler, çok kıymetli beyefendiler, çok kıymetli hemşehrilerim. Geleceğimizin teminatı Bozkurtlar, Asenalar, mazlum Peygamberin mazlum ümmeti, şehrimizin ve basınımızın güzide insanları sizleri selamların en güzeliyle selamlıyorum.

Ezan Dinmesin Bayrak İnmesin Vatan Bölünmesin

Vatan müdafaası için aziz kanlarıyla kutsal topraklarımızı kanlarıyla sulayan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de Rabbimden şifa diliyorum. Bilge Kaan’ın dediği gibi gündüz oturmadım gece uyumadım diyen ezan dinmesin bayrak inmesin vatan bölünmesin diye durmadan usanmadan görev yapan hedef nere sorusuna hedef Kızılelma diyen Türk Ordusuna, Türk Askerine de, Türk Polisine de isimsiz kahramanlara da Rabbimden kolaylıklar diliyorum.

Şimdi burada sizlerle aynı amaçla ve aynı gaye ile davanın mensubu ve aynı şehrin çocuğu olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Değerli Dava Arkadaşlarım; 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi takvimi açıklandıktan sonra bizden varlığını ve desteğini esirgemeyen Gönül Enlerine, Kıymetli Hemşehrilerime teşekkür eder ve bu sorumlulukla karşınızda bulunmaktayım.

Meşveretimiz Türk İslam Âlemine De Hayırlı Olsun

Meşveret meclisleri insanların vücut bulduğu değerleri yaşatma meclisleridir.  Meşveretimiz Türk İslam âlemine de hayırlı olsun. Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürek onu top sindiremez. Bu aziz milletimiz arasında bölücülük, tefrika, fitne girmediği müddetçe düşmanda giremez. Türk milleti aynı fikirle hareket ettiği takdir de silahla sindirmek mümkün olmayacak. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Milleti, ayakta tutan unsurların başında birlik beraberlik gelir. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyen milletin zayıflaması ve yıkılması çok kolaydır. Türk milleti asırlar boyu beraber hareket etmiş savaşta, barışta, düğünde, cenazede ortak tavır sergilemiş beraber ağlamış, beraber gülmüştür. Bu yüzden bu milletin kökü çok derinlerdedir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde, hain emellerin başta fetö terör örgütü, eli kanlı terör örgütleri haçlı ordularına sarf tutmuş her kim varsa hain emelleri ortaya çıkmış, deşifre edilmiştir.

Ülkücü ve Milliyetçi Hareket Fitnenin, Haksızlığın ve Zulmün Karşısında Olmaya Devam Edecektir

Bu hain caniler karşısında saat 22.05 MHP Genel Merkezinde ışıkları açtırarak ölürsek şehit oluruz bu bir kalkışmadır, kabul edilemez. Ölürsek burada şehit oluruz diyen Lider Devlet Bahçeli ve ardından birlik ve beraberlikle mücadele eden yüce Türk Milleti vardır. Ülkücü ve Milliyetçi Hareket fitnenin, haksızlığın ve zulmün karşısında olmaya devam edecektir. Allah'ın bize bir Iütfu olan bu Anadolu topraklarında sinsi ve han olanları olan bizim tarlamıza gecekondu yapmak isteyen Emperyalist güçler ve onlara uşaklık yapan kim var ise şunu iyi bilmelidir ki;

-Hz. Eyüp dermansız kaldı; İmdat demedi. -Hz. Yusuf karanlığa düştü; Eyvah demedi. -Hz. İbrahim ateşe düştü; Yandım demedi. -Hz. Hamza kanının yudumlanmasına; Feryat etmedi. -Hz. Bilal kayaların altında kaldı; Ezildim demedi. Türk’e kefen biçmek yahut bu vatanı bölüp, parçalamakta kolay olmayacak. Başımızda Lider Devlet Bahçeli ardından milyonlarca evladı yiğidi olduğu sürece bu ülkede bu coğrafya da Ezan dinmeyecek, Bayrak inmeyecek, Vatan'da bölünmeyecektir.

Geçmiş Geleceğin Aynısıdır

Değerli dava arkadaşlarım. Geçmiş geleceğin aynısıdır. Tarihsel ve kültürel geçmişi olan hiçbir millet dününden ve dileklerinden tecrit edilmez, edilmeyecektir. Türk milleti bin yıldır son yurdunda yaşamakta bu topraklarda soluk alıp vermektedir. Nice talihsizliklere, nice acılara ve nice saldırılara rağmen son yurdumuzda varlığımız kesintiye uğramayacaktır. Haçlılar gelip gitmiş, kutsal ittifaklar vahşet, şiddet dolup taşmış, yine ulvi varlığımızın önüne geçilmemiştir. Bu bilinçle Ülkücü ve Milliyetçi Hareket hidayetinizinden ayrılmamıştır. Adaletin yönünden sapmamış, insaniyetin yönünden şaşmamıştır. Şanlı mazimizin her sayfasına kardeşliğimizin ve kadirdaşlığımızın eşsiz örnekleriyle temelleşmiş ve teyit edilmiştir.

Ülkücü ve Milliyetçi Hareket Türkiye'de Yeni Bir Cağ Atmış Harekettir

Ülkücü ve Milliyetçi Hareket Türkiye'de yeni bir cağ atmış harekettir. Bölge, mezhep, ırk ayrımı kabul etmeksizin Türk milletinin bölünmez bir bütün olduğu davasını başlatmış olan harekettir. Büyük atalarımızın emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin korunmuş olması ölümsüz olarak yaşatılması mücadelesinin hareketidir. Ülkücü ve Milliyetçi hareket yarım asırlık mazisinde Ülkücü ve Milliyetçiliğiyle, kendi kültürünü kurma ve koruma hareketidir. Yabancılara avuç açmak yerine yardım dilenmekten kurtulup, kendi emeğiyle kendi gayretinde, kendi irademize sığınmayı başlatmış olan harekettir.

Hareketimizle, Kadrolarımızla Yola Çıktık Hak Teâlâ Utandırmaz İnşallah

Milliyetçi Hareket yalnızca bir parti değildir. Oğuzhan otağı, Yasevi dergâhı, Tuna'nın suyu, Şehidin kanı, Osmanlının üç hilalli sancağı, yürekli Asenaları, delikanlı bozkurtları yani Türkoğlu Türkün milliyetçi ordusudur. Değerli Dava Arkadaşlarım; Bu bilinçle huzurunuza 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra 24 Haziran 2018 seçimleri için bir kez daha karşınıza çıkmış bulunuyorum. Çatım olan Milliyetçi Hareket partisinden beşiğim olan Erzincan'ımızda aday adaylığımı bu an itibariyle yeniden açıklıyorum ve tekrarlıyorum bizi yetiştiren vatanımıza, milletimize hizmet borcumuzdur, borcumuzun da kölesiyiz. Rahmetli büyüğümüz Millet Vekilimiz Mihrali Aksu Ağabeyimizden sonra 3 hilalli sancağı şehrimizin en yükseğine dikeceğiz.  Hareketimizle, kadrolarımızla yola çıktık Hak Teâlâ utandırmaz inşallah.

Fikirleriyle bize ışık olan Seyyid Ahmet Arvasi’nin dava şiirleriyle sözlerime son vermek istiyorum.

İmansız zühreyi Yokluk kemirir,

 Ezelden ebede her var bizimdir.

Kanundur zamanı zaman devirir,

 Zamanın kuşandığı yer var bizimdir.

Bu dava özüdür İslamiyet’in,

 Bu dava güneşi mazlum milletin,

Bu dava her şeyden, her şeyden çetin,

Bu yolda dert zulüm, gurbet bizimdir.

Azmimiz Kırılmaz kederle, yasla

Ezelden ebede her var bizimdir.

Ölümden, fenadan korkmayız asla,

Ölümün öldüğü her var bizimdir” şiirini okuyarak tüm partililerin ve vatandaşların mübarek berat kandilini kutladı.