AK Parti Erzincan 27. Dönem Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Cumartesi pazarı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Cumartesi Pazarı esnafıyla birlikte pazarı gezerek esnafların dilek ve temennilerini dinleyen AK Parti Milletvekili adayları ve beraberindekiler hizmet üretmek için her gün daha fazla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, seçim çalışmalarını Erzincan’da sürdürüyor. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, hem esnafla hem de pazar alışverişinde bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Esnafları tek tek gezen ve sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır esnafın dilek ve şikayetlerini tek tek dinledi.