Sabah saatlerinde ailesi ile birlikte Üzümlü Şehit Fatih Devravut Okuluna gelen Bekir Aksun, ilk önce oy kullanan vatandaşlarla tokalaşarak hal hatır sorup sohbet etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Aksun, bir süre sohbet ettikten sonra oy kullanacağı 1003 numaralı sandığa gitti.

Aksun, burada gerekli işlemlerin yapılmasının ardından eşi ve annesi ile birlikte oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Aksun, “Her şeyden önce bütün vatandaşlarımızın, vatandaşlık görevi olan oylarını bizzat sandığa gidip sırasını bekleyerek kullanmalarını bir daha ifade etmek istiyorum. Çünkü belli bir süremiz var. Vatandaşlık görevimizi yerine getirip hangi siyasi partiyi tercih edersek edelim önemli olan katılımın fazla olmasını sağlayabilmektir. Bu seçimler ülkemiz açısından, dış dünya açısında, Türk İslam alemi açısından çok kıymetli. Onun için de yapılacak olan seçimin sonuçlarını bütün dünya beklemektedir. Mazlum bütün İslam alemi beklemekte. 350 milyon Türk dünyası, 1,5 milyar İslam alemi bu seçimin sonuçlarına kitlenmiş durumda. Yapılan seçimlerin neticesinde ya Türk ve İslam aleminin temsilcisi seçilecek yada kısır kavga ve döngülerin kendi iç çekişmelerinin tercihini yapacaklar. Benim Türk milletinin vicdanına, yüreğine güvenim tam. Onun içinde memleketin hak ettiği yönetimleri tercih edeceği kanaatindeyim. Şimdiden seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.