Aday ve Proje tanıtım toplantısına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP İl Başkanı Ayhan Doğan, İyi Parti İl Başkanı Ümit Özker, Millet İttifakı adayı İsmail Taş ve Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı.  

"ERZİNCAN'DA ÇOK CİDDİ BİR İVME YAKALADIK"

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Ayhan Doğan,  31 Mart 2019'da Erzincan'da ve Türkiye'de yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Erzincan genelinde iyi Parti ile yaptığımız ittifak çerçevesinde Erzincan ilinde CHP’den aday çıkarttık, Çayırlı ilçemizde de İYİ partiden aday çıkartmış durumdayız’’ dedi. Doğan, İki aydan beridir yaptığımız çalışmalar neticesinde Erzincan'da çok ciddi bir ivme yakaladık buradan İYİ Parti İl başkanımıza ve yöneticilere de çok teşekkür ediyorum bu ittifak bağlamında İyi Parti'den 3 tane belediye meclis üyesi arkadaşı meclis üyeliğine verdiler Biz de kendilerini gerekli yerlerde gösterdik Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum Cumhuriyet Halk Partisi ve iyi Parti gerçekten de Erzincan'da çok ciddi bir ivme yakalandı dedi. 

"BİZ İNADINA MİLLET DİYECEĞİZ"

İYİ Parti İl Başkanı Ümit Özker’de yaptığı açıklamada İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezlerinin takdir ve iradeleri ile 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel idareler seçimlerinde şehrimizde de ortak adayla girmesi kararı almıştır,  Bizler de iyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak adayımız Sayın İsmail Taş Beyefendinin başkanlığında toplanarak çalışmalarımıza başladık. İlk olarak modern Erzincan hazırlamak amacıyla belediye meclis üyesi daha sonra da sorunlarını, önceliklerini ve ihtiyaçlarını masaya yatırarak onlara uygun uygulanabilir projeler hazırladık.  Bize her ne söylerlerse söylesinler,  her ne türlü iftiralar  atarlarsa atsınlar,  ister illet desinler ister Zillet desinler,  biz inadına Millet diyeceğiz ve  bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.  

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise konuşmasında şu ifadelerde bulundu.  Ülkemiz 16 Nisan referandumu ve 24 Haziran seçimlerinden sonra Tek Adam rejimine, Sarayı rejimini ve gelecekte ülkemize çok farklı uçurumlara sürükleyen sözlerin söylendiği bir dönem yaşıyoruz.   31 Mart'tan sonra ekonomiyi Bu hale getirenler mutlaka hesap vermeliler, 17 yıldır ülkede tüm Cumhuriyet kazanımları satan ve ülkeyi bu denli borçlandıran bir düşüncenin bir zihniyetin Bir siyasal iktidarın dönemini yaşadıklarını ileri süren Zeybek, vatandaşlarımızın Erzincan'da bize bu seçimlerde büyük destek vereceğini umuyorum dedi. 

"ERZİNCAN'IN MUTLU İNSANLAR KENTİ YAPACAĞIZ"

Son olarak ise Millet İttifakı adayı İsmail Taş, konuşarak, İnşallah 31 Mart 2019 yerel seçimleri ülkemize, milletimize, topraklarımıza hayırlı olmasını niyaz ediyorum diyen Taş, Biz insanı merkeze koyan bir Erzincan için geliyoruz. Çözüm odaklı çalışacağız. Ortak aklı kullanarak şehri yöneteceğiz” diye konuştu.  Erzincan'a her bakımdan yaşanır bir kent bir dünya kenti yapmak için buradayız, Erzincan ekonomik faaliyetlerle, sanayide, tarımda yapacağımız çalışmalarla geliştirip güçlendireceğiz Erzincan'da yetiştirdiklerini yetiştirdiğimiz ürünlerimizi ülkenin dört bir yanına ulaştırarak Erzincan'ın mutlu insanlar kenti yapacağız.  Hep birlikte daha iyi, daha gelişmiş bir Erzincan için çalışmak istiyoruz.  Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.  Yapılan konuşmaların ardından proje tanıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.