AK Parti MKYK üyesi ve Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram yaptığı yazılı açıklamayla Erzincanlı hemşerilerini 21 Mayıs'taki Olağanüstü Büyük Kongreye davet etti.

Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yapılacak kongre hazırlıklarının 70 kişilik bir grupla devam ettiğini, ekiplerinin, organizasyon, salon kiralanması ve delegelerin seçim kurulundan onaylanması sürecine kadar tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Bayram, şunları söyledi: "Delegelerin belirlenme sürecini tamamladıktan sonra salona girecek davetliler, sivil toplum örgütleri temsilcilerinden, partimizin kuruluştan beri görev yapan il başkanlarımız, önceki dönem milletvekillerimiz, mevcut milletvekillerimiz, kurucularımız, MKYK üyeleri, kadın ve gençlik kolları MKYK üyeleri ve davet edilmesi gereken diğer misafirlerimizin belirlenmesiyle Büyük Kongremizi gerçekleştireceğiz.”

Milletvekili Bayram, 21 Mayıs'taki Büyük Kongreye yoğun bir katılım beklediklerine değinerek, ‘Bizlerde değerli basın mensuplarımızın aracılığı ile 3. Olağanüstü Büyük Kongremizi değerli Erzincanlı hemşerilerimize duyurmak ve davet etmek istiyoruz. Hemşerilerimizin Erzincan’ın gururu, Genel Başkanımız ve Başbakan’ımız Sayın Binali Yıldırım’ı ve Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu önemli vefa gününde yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Türkiye genelinden yaklaşık bin 500 otobüsle kongreye katılımla 60 binin üzerinde misafir bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 3. Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize, milletimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’ İfadelerini kullandı.