AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, yazılı bir basın açıklaması yaparak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine kazandırılan üç güzel bölümün müjdesini verdi.
AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram yaptığı açıklamasında; “Değerli hemşehrilerim, Can Erzincanlılar 26.dönem Erzincan Milletvekili olarak görev yaptığım süre boyunca sizlere layık bir kardeşiniz olmaya çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Bizim gücümüz millet, işimiz hizmet. Ben tüm Erzincanlı hemşerilerimi ve milletimi saygıyla selamlıyorum.
Türkiye ve Erzincan için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Değerli genç kardeşlerime bir hizmetimizin daha müjdesini vermekten çok mutluyum. Erzincanlı gençlerimize bir istihdam kapısı olması adına memleketimize üç güzel bölüm kazandırdık.
Bunlardan en önemlilerinden birisi hayırsever iş adamımız Hacı Ali Akın tarafından yaptırılan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü. Bu alanda önümüzdeki dönemde 40 yeni öğrenci eğitim ve öğretim hayatına başlayacak.
Yine Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Refahiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Kemah Meslek Yüksekokulumuzda da iki ayrı güzel bölümlerimiz hizmete açılıyor. Bu okullarımızdan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Refahiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Bölümünde 40 yeni öğrenci, Çocuk Gelişimi Bölümünde 40 yeni öğrenci eğitim ve öğretim hayatına başlayacak.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kemah Meslek Yüksekokulumuzda ise Raylı Sistemler Makinistlik Bölümü’nde 40 yeni öğrenci eğitim ve öğretim hayatına başlayacak. Geleceğimiz olan genç kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun. 27 Dönem Milletvekili Adayı olarak İstanbul’dan adaylığımız uygun görüldü. Ama tüm hemşerilerimiz bilsinler ki yüreğim her daim Erzincan için, ülkem için çarpacak” dedi.