Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yener Özen, Kırgızistan’daki görevi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Akademik camiada derin üzüntü yaratan vefatının ardından, üniversite tarafından kendisi için bir anma töreni düzenlenecek.
Anma töreni, 13 Şubat 2025 Perşembe günü saat 11.00’de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi önünde gerçekleştirilecek. Akademisyenler, öğrenciler ve üniversite çalışanları, Prof. Dr. Yener Özen’i anmak ve ona son görevlerini yerine getirmek üzere bir araya gelecek.
Öğrencilerine rehberlik eden, akademiye önemli katkılar sunan ve meslektaşları tarafından saygıyla anılan Özen, eğitim camiasında bıraktığı izlerle hatırlanmaya devam edecek.
Anma töreninin ardından, cenaze namazı aynı gün öğle namazını müteakiben Terzi Baba Camii'nde kılınacak ve merhum, dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.
Nehaber24 ailesi olarak, merhum Prof. Dr. Yener Özen'e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, meslektaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.