Hak-İş Erzincan Şubesi Hizmet İş Sendikası ile Refahiye Belediyesi Personel Ltd. Şti. ve Refahiye Belediye Başkanlığı'nda çalışan emekçilere taban yevmi yelerine ve sosyal haklarına yüzde 40 oranında  ek  protokol ile zam yapıldı. 

Refahiye belediye Başkanı Çakmak Paçacı’nın makamında gerçekleştirilen Ek Protokol, Hak İş Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu ile Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı arasında imzalandı. 
Ek protokolde emeği geçenlere teşekkür eden Hak İş Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu, İmzalanan Ek Protokolün Hak-İş Erzincan Şubesi Hizmet İş Sendikamıza, Refahiye Belediyesi’ne ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ek protokolle Refahiye Belediyesi bünyesindeki çalışanların ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldı. Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, çalışanları enflasyona ezdirmemek için emekçiyi memnun edecek kararlar almayı sürdüreceklerini söyledi.
Tüm mesai arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Paçacı, "İlçemizi ileriye taşımak için mücadele ediyoruz. Personelimizi enflasyona ezdirmemek için elimizi taşın altına koyduk. Siz varsanız biz varız, siz olmasanız hizmet olmaz." dedi.
Hak-İş ile yapılan ek protokolle belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizi enflasyona ezdirmemek amacıyla tüm personelimizin taban yevmi yelerine yüzde 40 oranında zam gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Paçacı ek protokol tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.